Gün boyunca kire maruz kalan ve yağlanan ciltlerimiz için bakımı için en bilineni ve en önemli argümanı olan yüz toniği, makyaj sonrası kalan kalıntıları temizlemek, gözenekleri kapatmak ve cildi canlandırmak için cildi temizlemeye özel üretilmiş losyonlardır. Antiseptik özelliği ile cilde dosttur, alkol içermeyen ve yan etkileri olmayan, cildi arındırma ve temizleme etkisine sahiptir.

Yüz Toniği Kullanarak Cildinizin Doğal Dengesine Kavuşmasını Sağlayın

İster sabah ister akşam her yüz temizleyici kullanımın ardından yüz ve boyun kısmına, yüz toniği uygulanması ile ciltlerin dezenfekte edilmesinde yardımcı olarak, PH dengesini düzenler ve cilt deformasyonlarını azaltarak doğal dengesine kavuşmasını sağlar. Cildinizin yağlı ya da kuru yapıya sahip olmasına göre doğru toniklerin seçilip kullanılması ile cildinizde dış etkenlerin neden olduğu hasarları gidererek, meydana gelen kusurları yok etmenizde size yardımcı olur.

Yüz Toniği Niçin Kullanılmalıdır ve Faydaları Nelerdir?

Kirlenmiş ve yağlanmış ciltlerin temizliğinin yapılmasının ardından yapılması gereken ikinci aşama yüz toniği uygulamasıdır. Doğal içeriklere sahip olması ve alkol içermemesinin yanı sıra yatıştırıcı özelliğe sahip olması ve besleyici etkenler ihtiva etmesi, cildinizin daha parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Cildinizin PH seviyesini düzenlemesi ve kuruluğu engellemesi ve arınmış, temizlenmiş bir cilde sahip olmak için, cildinize uygun doğru ürünü seçerek, düzenli olarak kullanılması gerekir. Daha fazla bilgi için  https://www.petitemaison.com.tr/yuz-temizleme-urunleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi