Kadınların vazgeçilmez plaj giysilerinden olan pareo çeşitli desen ve renklerde üretilmektedir. Kendi zevkinize uygun pareolar kullanarak en şık kombinleri oluşturabilirsiniz. Pareo plajlarda rahatlık ve şıklık sunan bir giysi türüdür. Bikini ve mayolar üzerine giyilen pareo sayesinde rahatlıkla tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Farklı tarzlarda hazırlanmış birçok çeşit pareo ile stilinize uyumlu pareo seçme şansınız bulunmaktadır.

Pareo giyinmenin en güzel şekli olan renk renk pareolar ile şıklığınızı bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Beğendiğiniz model ve kesimdeki pareoya sahip olarak şık kombinler yapabilirsiniz. Plaj için özel olarak hazırlanmış yumuşacık kumaşlardan dikilmiş pareolar ile imajınızı daha iyi yansıtabilirsiniz.

Pareo Modelleri

Pareo giyinerek bikini ve mayonuzla yakışacak en şık kombinleri yapabilirsiniz. Plaj giysilerinin ferah tutan ve terletmeyen özellikte olması sebebiyle pareo ile rahatlığı yaşayabilirsiniz. Farklı desen ve modeller ile dikilen yeni moda pareolara sahip olarak plaj keyfi yapabilirsiniz. İstediğiniz tarzdaki pareoya kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

En güzel ve şık modeldeki pareolar için www.beyyoglu.com/kadin-pareo sitesinden ulaşarak satın alabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

Editör: Haber Merkezi