Hesaplı alışverişin yanı sıra kentin sosyal ve kültürel etkinliklerine ev sahipliği yapan; ünlü yazarları, şairleri ve ses sanatçılarını yöre halkıyla buluşturan Piazza AVM'ler, bu kez Soner Sarıkabadayı'yı ağırlıyor.

Şarkıları milyonlarca hayranı tarafından büyük beğeniyle dinlenen genç şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 20 Aralık Cumartesi  günü saat 15.00’de Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin buz pisti’nde, 27 Aralık Cumartesi günü ise Kahramanmaraş Piazza AVM'de gerçekleştirilecek mini konser ve ardından da imza günü etkinliğinde sevenleriyle birlikte olacak. Hayranları, mini konserde şarkılarına eşlik edecekleri sanatçıdan imza alma ve birlikte fotoğraf çektirme fırsatı bulacaklar.

Hit şarkıların usta yorumcusu

İlk çıkışını 2009 yılında  “Buz” adlı albümüyle yapan Soner Sarıkabadayı’nın, prestijli bir çok müzik yarışmasında ödülleri bulunuyor.

Her biri yüksek satış rakamlarına ulaşan “Kutsal toprak”, “Pas”, “Yara bandı”, “Sadem”,” İnsan sevmez mi?”,” Burada biri var”, “İtiraz” gibi hit olmuş şarkıların usta yorumcusu Soner Sarıkabadayı‘nın mini konseri ve imza gününe hayranlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 

 

Editör: Haber Merkezi