Ustalıkla yorumladığı duygu yüklü besteleriyle milyonların hayranlığını kazanan Kutsi, Piazza  AVM’deki mini konserini verdiği buz pisti çevresini dolduran sevenlerinin uzattığı elleri tek tek tutarak teşekkür etti.

Sevilen şarkılarını söyledi

Genç sanatçı, “Bambaşka”, “Aynı Şehir”,Aşkın Gururu”, “Yaz Günü” gibi en çok beğenilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Zaman zaman da şarkılarını hayranlarıyla el ele tutuşarak söyleyen Kutsi, konser sonunda, dakikalarca alkışlandı. Yardımcısından cep telefonunu isteyen Kutsi, hayranlarının coşku dolu görüntülerini de kayıt altına alarak ölümsüzleştirdi.

Selfie çektirdiler, imza aldılar

Hayranları, Kutsi'ye imza etkinliğinde de aynı yoğunlukta ilgi gösterdi. Kutsi'nin çevresini saran sevenleri, pop müziğin ünlü sanatçısıyla el ele, kol kola selfie çektirip, bol bol imza aldılar.

İki Çocuk Babası

Karşılaştığı sevgi seli nedeniyle mutlu olan sanatçı, “Bende Malatyalıyım bu bölgenin çocuğuyum. Başta babamın olmak üzere bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Bende iki çocuk babasıyım. Baba olmak dünyanın en güzel duygusu” dedi. Sesinin ve birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra sahne performansıyla da izleyenleri hayran bırakan genç sanatçı, ilk fırsatta yeniden Kahramanmaraş'a  gelme sözü verdi.

“Maraş yemeklerini yemeye geleceğim”

Ramazan Ayı nedeniyle  mutfağı ile ünlü Kahramanmaraş’ın yemekleri ve ünlü Kahramanmaraş dondurmasını üretildiği yerde tatmadan gideceğini söyleyen Kutsi, “İlk fırsatta tekrar geldiğimde o güzel lezzetlerden tatmak istiyorum” dedi. Güler yüzü ve mütevazı kişiliğiyle hayranlarının gönlünde bir kez daha adeta taht kuran Kutsi, alkış yağmuru ile geldiği etkinliği, yine alkış yağmuru ile sonlandırdı.

 

Editör: Haber Merkezi