Geçen Cumartesi akşamı Ala Palace’da düzenlenen muhteşem düğün töreninde, genç çifti sevenleri yalnız bırakmadı.

Çiftin nikahını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı, nikah şahitleri ise şehrin siyasileri ve önde gelen iş insanları oldu ve evlilik cüzdanını Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun takdim etti.

Vali Coşkun, evliliğin kutsallığından bahsederek, sevgi ve saygının hiç bitmemesi temennisi ile genç çifte bir ömür mutluluklar diledi. 

Çiftlerin birbirlerine sevgi, saygı ve hoşgörüde kusur etmemesi gerektiğini belirten Başkan Mahçiçek, “Bugün burada nikah akdi ile genç çiftimizin evliliklerini gerçekleştirdik. Bizim toplumumuzun temeli olan çekirdek ailemizin sürekliliği çok önemli. Evlilik aynı zamanda hepimiz de biliriz ki bir sabır işidir. Saygıyla sevgiyle birbirinize sımsıkı bağlanın inşallah. Her iki aileyi de tebrik ediyor, genç çiftimize de iki cihan da saadetler diliyorum” dedi.

Aynı zamanda genç çiftin nikah şahitliğini de yapan Damat Halil Can Küçükdağlı’nın amcaları Çalışkan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükdağlı ve Kuyumcu Şaban Küçükdağlı da çifte mutluluk yaşadıklarını ifade ederek; “Evlatlarımızın en mutlu gününe şahit olmak bizler için çok güzel bir duygu. Mutlulukları daim, yuvaları huzur dolsun inşallah” dediler.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı da evlatlarının en özel ve en mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek; “Çocuklarının mutluluğunu görmek her anne ve babanın en büyük duasıdır. Çok şükür bugün biz de evladımızın mürüvvetine şahit olduk. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Evlatlarımıza mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Bir ömür boyu iyi günde kötü günde birlikte olmaya “Evet” diyen Halil Can & Erva da düğüne katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını ifade ettiler ve “Darısı tüm bekarların başına” demeden de kendilerini alamadılar.

Düğüne aile dostlarının yanı sıra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gül Çitil Okur, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Sütçü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Kahramanmaraş Kadın Platformu Başkanı Zeynep Arıkan, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Neşe Yıldızhan, İl Müdürleri, STK Temsilcileri, sanayici ve iş insanları katılım sağladı.

Ayrıca düğün TBMM’nin açılış takvimine denk gelmesi ve yoğun gündemleri sebebiyle düğüne katılamayan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, M. Cihat Sezal, Habibe Öçal, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kilis Milletvekili M. Hilmi Dülger, Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Baro Başkanı  M. Burak Gül, İstiklal Üniversitesi Rektörü  Sami Özgül, Afşin Belediye Başkanı M. Fatih Güven, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Sanayici ve İş Adamı Alişan Arıkan ve Abdülkadir Kurtul, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve çok sayıda sanayici ve iş insanları telgraf ve çiçekleriyle tebriklerini ilettiler.

Editör: Haber Merkezi