Bulundukları kentlerin sadece alışveriş değil, sosyal yaşam merkezleri de olan Piazza AVM’lerin gerçekleştirdiği “Biz Bize Sohbetler” etkinliğinde hayranlarıyla buluşan Hande Kazanova ve Zahide Yetiş, sevgi seliyle karşılaştı. Anneler Günü’ne özel hazırlanan program kapsamında Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza AVM’de söyleşi yapan iki ünlü isim, katılımcıların sorularını da yanıtladı. 

DİYET UYARISI
İlk olarak Kahramanmaraş Piazza AVM’de sevenlerini selamlayan ünlü ikili, samimi tavırlarıyla sevenlerinin gönüllerinde bir kez daha taht kurdu. Hande Kazanova, izleyicilerden burçlara dair gelen soruları yanıtlarken, Zahide Yetiş ise sağlık uyarılarında bulundu. 



DUYGUSAL AÇLIĞA DİKKAT
Duygusal açlık ve gerçek açlığa dikkati çeken Zahide Yetiş,  "Eğer birden bire acıkıyor ve doyduğunuzu bilmiyorsanız, duygusal açlık yaşıyorsunuz. Buna dikkat edin. Aksi takdirde o yedikleriniz sizi obez yapar, obezite de birçok hastalığa yol açar. Biz, sağlık programlarımızda özellikle bu konu üzerinde duruyoruz. Bu konuda dikkatli olursanız kilo almadığınızı görecek ve sizi bu konuda uyardığım için bana da dua edeceksiniz” dedi.

Platforma davet ettikleri annelerle çocuk yetiştirmenin zorluklarına dair sohbet eden iki ünlü isim, daha sonra sevenlerine imza dağıtıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretçilerin coşkuyla sarılıp öptükleri Zahide Yetiş ve Hande Kazanova, gösterilen ilgi nedeniyle duygu dolu anlar yaşadı.



SEVGİ TEZAHÜRATLARIYLA KARŞILANDILAR
Kahramanmaraş’ın ardından Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da, yine Piazza AVM’de sevenleriyle buluşan iki ünlü isim, burada da sevgi gösterileriyle karşılandı. Hande Kazanova’ya daha çok burçlar, Zahide Yetiş’e ise sağlıkla ilgili sorular yönelten ziyaretçiler, hoş sohbetlerle unutamayacakları anlar yaşadı.

GÜZEL DUALAR EDİN
Annelere önerilerde bulunan Zahide Yetiş, çocukları kendilerini ne kadar üzerse üzsün, beddua etmemelerini ve hep güzel dualarla onların her zaman yanlarında olmalarını istedi. Anne hakkının ödenemeyeceğini belirten Zahide Yetiş,  gençlere de “Annenizin kıymetini bilin. Onlar sizin hep iyiliğinizi isterler. Bir çocuğu annesinden daha fazla kim sevebilir ki? Allah onları hiçbir evladın başından eksik etmesin” dedi.

BURÇLARIN AŞK ROTASI
Burçların özelliklerine dair soruları yanıtlayan Hande Kazanova ise, hangi burçların uyumlu çift olabilecekleri konusundaki bir soruyu cevaplandırırken, "Yengeç kadını ile Akrep erkeği en uyumlu çiftlerden olurlar” dedi. Kazanova, Boğalar, Oğlaklar ve Başakların parayı en iyi kullananlar olduğunu sözlerine ekledi.

Yoğun kalabalığın sevgi seliyle mutlu olan ünlü ikili, Şanlıurfalılar’a gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik nedeniyle teşekkür ettiler. Etkinlik sonunda ziyaretçiler, iki ünlü isim ile bol bol fotoğraf çektirerek, bu güzel anları ölümsüzleştirdiler.
Editör: Haber Merkezi