Korona virüs önlemlerinin üst düzeyde olduğu, Cuma Akşamı Arsan Center Laledan Düğün Salonunda gerçekleştirilen, düğünde genç çiftin nikahını Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş kıydı.

Genç çift mutluluğa “Evet” derken, Başkan Okumuş, evliliğin, yuva kurmanın öneminden bahsederek; “Bu gün Türkoğlu Belediyesi Ailesinden oğlumuz Ökkeş ile Seda Hanımefendinin mutluluklarına ve evlilik akitlerine hep birlikte şahit olduk.  Aile kurumu, toplumların temelini oluşturur. Temel, ne ölçüde sağlam olursa bina o ölçüde sağlam olur. Hoşgörü ve sabır mutluluğu daim kılar. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Aynı zamanda da Cumhurbaşkanımızın 3 çocuk hatırlatmasını yapıyorum” dedi ve Evlenme Cüzdanını gelin hanıma takdim etti.  

Ökkeş&Seda çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, kendilerini en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler, “Darısı tüm bekarların başına olsun” temennisinde bulundular.  

Oğlunu evlendirmenin mutluğunu yaşayan Baba Ayhan Hançerkıran da; “Çocuklarının mutlu bir yuva kurması her anne ve babanın en büyük hayalidir. Bizde bu gün oğlumuz Ökkkeş’i evlendirmenin mutluğunu yaşıyoruz. Bu arada gelinimiz değil, bir kızımız daha oldu. Rabbim kendilerine her iki cihanda da saadetler nasip etsin” dedi ve düğüne katılan herkese tek tek teşekkür etti.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde siyaset ve iş dünyasının da önemli isimleri bir aya geldi.

Bizler de genç çifti tebrik ediyor ve bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi