Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yaz Konserleri etkinliklerinin ikinci gününde ünlü rock grubu Gripin sahne aldı. Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşen konsere binlerce müzikseverin akın etti.

itarda Murat Başdoğan, basgitarda Evran Gülçığ, klavyede Arda İnceoğulu ve bateride İlker Baliç’in performanslarıyla göz doldurduğu konserde grubun vokalisti Birol Namoğlu hafızalara kazınan eserlerini Kahramanmaraşlılar için seslendirdi. “Beş”, “Aşk Nereden Nereye?”, “Vazgeçtim Ben Bugün”, “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar” şarkılarıyla yoğun alkış alan gruba, binlerce müziksever hep bir ağızdan eşlik etti.

Edebiyatın Başkentinde Rock Müzik Rüzgârı

Konser etkinliğinde konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Şiir ve edebiyatın başkentinin Büyükşehir Belediyesi olarak kültür sanat etkinliklerine büyük bir önem veriyoruz. Bu noktada düzenlediğimiz Yaz Konserlerimiz bugün ikinci gününde. Gençlerimizi, hemşehrilerimizi, müzikseverlerimizi Gripin ile buluşturduk. Her zaman ifade ettiğimiz gibi gençlerimiz bizim için son derece önemli. Bugün de Gripin şarkılarıyla genç kardeşlerimizin enerjisini yansıttı. Kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi