Yorumculuğunun yanı sıra besteci ve söz yazarı kimliğiyle de müzik kariyerini başarıyla sürdüren Atiye, muhteşem sahne performansıyla hayranlarının gönlünü fethetti. Seslendirdiği, “Soygun var”, “Uyan da gel” ve “Ya habibi” adlı popüler şarkılarıyla müzik ziyafeti çeken Atiye'ye hayranları da eşlik etti.

Şarkılarını dansıyla bütünleştirdi

Sesinin yanı sıra dansıyla da büyük beğeni toplayan Atiye, hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu. Buz pisti çevresini dolduran izleyicilerin uzattığı elleri geri çevirmeyen Atiye, sık sık sahne etrafında tur atarak sevenlerinin ellerini tuttu. Atiye, verdiği mini konser sonrasında bol bol imza dağıttı.

Ağlayan hayranını teselli etti


Atiye'yi yakından görmek ve onun imzasını alabilmek için bekleyen binlerce kişi arasında bulunan bir genç kız ise ünlü sanatçının yanına gelince hıçkırıklarla ağlamaya başladı. Genç kızın gözyaşlarını silerek teselli eden Atiye, daha sonra ona sarılarak yanaklarından öptü.

Çok mutlu oldu

Gördüğü büyük ilgi karşısında sevincini dile getiren Atiye, "İnsanın böylesine sevildiğini görmesi çok güzel bir duygu. Tüm Kahramanmaraşlılara ve beni bu güzel insanlarla buluşturan Piazza AVM yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Alkış ve tezahürat yağmuru

Sanatsal, sosyal ve kültürel aktiviteleriyle kent yaşamını renklendiren Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Atiye fırtınasına alkış ve tezahürat yağmuru eşlik etti.

 


Editör: Haber Merkezi