Geçen cumartesi akşamı Ala Palace’da düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine giren genç çift Gülbeyaz &Yaşar’ı sevenleri yalnız bırakmadı.

Çiftin nikahını ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı ve neredeyse şehrin tüm siyasetçileri gelin ve damadın nikah şahidi oldu.

Başkan Güngör, genç çifte iki cihanda saadet dilerken, evliliğin kutsallığından bahsederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk istemini de hatırlattı.

Genç çift ve ebeveynleri Ahmet & Leyla Alıcı, Nuri & Sariye Özger, en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve eşi Leyla Hanımefendinin yansıra AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ömer Oruç Bilal Debgici,  EPDK Kurul Üyesi Uğur Dilipak, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Gül Çitil Okur, parti yöneticileri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, STK Başkanları, iş insanları da katılım sağladı.

Özgür Haber Ailesi olarak genç çiftimizi tebrik ediyor, bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi