Sanat Günleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen Sadrettin Özçimi tarafından verilen 6 aylık kurs dönemi tamamlandı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Sadrettin Özçimi ve kursiyerleri güzel bir Ney Konseri sundular.
Ney Konseri kurs süresince yapılan çalışmaların anlatıldığı bir slayt gösterisi ile başladı.

Neyzen Sadrettin Özçimi giriş taksiminin ardından kursiyerlerle beraber sunduğu Ney Konseri davetlilerin kulaklarının pasını sildi.

Ney Konserinin ardından Sadrettin Özçimi, kursiyerlerine katılım belgelerini takdim etti. Takdim sırasında kısa bir konuşma yapan Özçimi: “Burada öncelikle bizlere bu imkanı veren Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. 6 Aylık kurs döneminde kursiyerlerimizle 6 sefer bir araya geldik. Karşınıza 6 sefer beraber çalışma sonrası çıktık. Burada ebru sanatı ve ney üzerine kursiyerlerimize kurs verdik.

Burada siz değerli misafirlerimize bizleri yalnız bırakmadığınız için, kursiyerlerimize ve büyükşehir belediyemize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Katılım belgesi takdiminin ardından Ebru Sanatı Kursu sergisine geçildi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda düzenlenen kokteylde davetliler kursiyerler tarafından yapılan ebru tablolarını incelediler.

Ney Konseri ve Ebru Sanatı Kokteylin Vali Mustafa Hakan Güvençer ve Eşi, KSÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurullah Çetin, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı M.Fetih Yanardağ ve Eşi, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Hasan Balbaba, Kültür Sanat ve Turizm Şube Müdürü Serdar Yakar, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Şube Müdürü Mustafa Semerci, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ile kursiyerler ve davetliler katıldı.

Editör: Haber Merkezi