Ada Müzik-Kitap işbirliği ile gerçekleştirilecek imza günü için genç yazar 30 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde olacak. Öztekin aynı gün saat 17.30’da da Şanlıurfa Piazza AVM’de okurlarıyla bir araya gelecek.

 Hayata dair öğütler

Tasavvufi bir yorumla Allah ve peygamber sevgisinin, sevgiliye duyulan aşkla yoğrulduğu dizelerin kitabı olan “Elif Gibi Sevmek”teki duygu yoğunluğu ikinci kitapta da hissediliyor. Hikmet Anıl Öztekin’in, din sevgisi ve aşk üzerindeki temeliyle okurları derinden etkileyen şiirlerinin bulunduğu kitabı; sevmeyi, sevilmeyi, gönül gözüyle görebilmeyi, saygıyı ve hoşgörüyü ele alıp hayata dair öğütler de veriyor.

 Yazarın okurlarına mesajı

Öztekin okurlarını imza gününe şu sözlerle davet ediyor: “Kimse duymasın, bilmesin diye sessiz ağlıyor insan bazen. Gece yarısı kimseyi uyandırmadan yağan o yağmur gibi. Kimse bilmez yağıp geçmiştir. Sabah kalkıp pencerenizi açtığınızda içeri giren o tatlı soğuk esinti ve kokudan anlarsınız yağmurun yağdığını. Bu kitabı okurken de alacağınız esintiyle, ‘Bir Elif yağmuru yağmış bir Adamın yüreğine’ diyeceksiniz.”

 

Editör: Haber Merkezi