Yeni Başkana da şimdiden görevinde başarılar dilerim.

Sevgili dostlar: Siyasi parti, Dernek, Oda, vs. bir yerde seçim varsa birden çok adayın çıkması gayet doğal ama, bir kere daha yazıyorum, kırıcı olmayalım birlik ve beraberlik içinde hareket edelim.

Neyi Bölüşemiyoruz.?

KMTS Başkan adayı Şahin Balcıoğlu, Mustafa Buluntu, aday olarak çıktılar. Her aday 29 Meslek Komitesinde temsilcilerini belirledi. Çalışmaya başladılar.

İkisi de ben kazanırım diyor seçime giren elbette öyle diyecek ama sonunda biri kazanacak biri kaybedecek, eşit oy çıkacağını sanmıyorum.

19 Kasım 2022 gününe kadar çok yoğun bir çalışma ortamına girildi.

Bu yoğun çalışma sebebi ile: KMTSO üyeleri, bir oda varmış üyeyim, beni ziyarette geldiler, başkanımız seçeceğiz diye işin farkına vardılar.

Ancak: Her meslek komitesinde, çok çeşitli sebeplerden dolayı 3. Bir liste çıkarmak için çalışmalar da başladığını görüyorum.

Kimi küstüreyim: bağımsız girerim, benim gurubu beğenmiyorum yeni bir liste oluşturacağım diyenler var.

KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu :” Kırılma Olacak !” dedi. Üzerine basarak söyledi. Bunun üzerine ortaya çok vahim olaylar çıkmaya başladı.

Büyük kırılmalara doğru gidiyoruz.!

Aynı şirkette ortak olan iki kişi den bir Şahin Balcıoğlu Listesinde, biri ise Mustafa Buluntu listesinde. böyle olunca kim kime oy verecek ?

Emmioğlu, Dayıoğlu, gelin , damat, ortak, yakın akraba bir, bir başkan adayının  meclise listesinden meclise girmeye çalışıyor bir diğeri ise diğer başkan adayının listesinde..

Öyle bir çıkmaza girildi ki :bu çıkmazdan kurtulmak isteyenler ise Bağımsız 3. Liste oluşturarak Meslek komitesinden Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi için çalışma başlattığını görüyoruz..

Bir kısmı da: Meslek Komitesinde tek liste olalım çalışması yapıyor.

Süre uzun : 19 Kasım 2022 gününe kadar , daha çok Meclis üyesi adayı çıkacak gibi duruyor.. KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu söylediği gibi” Kırılma “olmasın diyenler ise 3. Listeye yöneldiler.

Her gün bir şekil alan KMTSO seçimleri: seçim gününe kadar daha yüz türlü şekil alacak gibi görülüyor.

KMTSO seçimleri sürprizlere gebe bir seçim olarak bugün kendini gösteriyor, zaman içinde nasıl gelişmeler olur bilemiyorum ama: Herkesin bir hesabı var.!

29 Meslek komitesinde; Başkan, üyesi ve KMTSO Meclis üyesi adayı olanlar sahaya çıktılar. Var güçleri ile ziyaretler yaparak çalışıyorlar.

Başkan adayları Mustafa Buluntu, Şahin Balcıoğlu, kendine göre çalışırken, tabanda ise üyeler daha çok çalışarak guruplardan çıkmaya çalışıyorlar.

Her iki gurubu da beğenmeyenler ise: Bağımsız 3. Gurup oluşturarak KMTSO Meslek Komitesi ve meclis üyesi olmak için onlarda çalışmaya başladı.

Bağımsız guruplardan bazıları ise: “Her iki başkan adayı da dostum, hangisine yok diyeyim, bu sebeple bağımsız giriyorum, kim kazanırsa onunla beraber olurum “diyenler de var.

Öyle veya böyle 19 Kasım 2022 Cumartesi gününe kadar Kahramanmaraş gündemi KMTSO seçimleri olacak bizden söylemesi.