Büyükşehir’de Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı Büyükşehir’de Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
Kahramanmaraş Heyeti Ankara'da Bakan Bak ve Tunç ile Buluştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel önderliğinde bir heyet, Ankara'ya gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya geldi. Başkan Görgel, bakanlara şehre gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyaret Detayları
Heyetin içinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan da bulunuyordu. Ziyaretler sırasında, şehirdeki son durum ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Başkan Görgel, özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği içinde yapılacak olan spor kompleksini değerlendirirken, şehre gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı bakanlara teşekkür etti.
Başkan Görgel'in Değerlendirmesi
Başkan Görgel, ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci'nin de yer aldığını belirtti. Şehirdeki devam eden ve planlanan yatırımlar üzerine istişarelerde bulunulduğunu vurgulayan Başkan Görgel, özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın liderliğinde şehre kazandırılacak spor kompleksi için umutlu olduklarını ifade etti ve bakanlara teşekkürlerini iletti.
Editör: Melek Özgür