Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in, ‘Model ve Modern Onikişubat’ hedefi ile ‘eser ve halka hizmet’ düşüncesinin birleşiminde ilçenin dört bir yanı yatırımlarla şekillenirken, sosyal tesis hamlesi de takdir topluyor. Onikişubat Belediyesi, vatandaşların sosyalleşmesine katkıda bulunmak amacıyla Başkan Mahçiçek’in vizyonu doğrultusunda hayata geçirdiği sosyal tesis yatırımlarını halkın hizmetine bir bir sunarken, faaliyetteki tesislere olan ilgi her geçen gün ‘haklı gurura’ dönüşüyor.

Ziyaretçi sayıları memnuniyetin göstergesi oluyor

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören tesisler, kaliteli hizmetle birleşerek ziyaretçilerinin özel imkan ve fırsatlara ulaştığı birer marka haline geliyor. Bu tesislerin başında ise gidiş-geliş şeklinde kesintisiz 18 kilometre parkura sahip olan, ayrıca kafeterya ve çocuk parkı da bulunan Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu ile ilçenin farklı lokasyonlarına kurulan Kapalı Yüzme Havuzları yer alıyor. Son teknoloji donatılara sahipliği, modernliği, hijyenik koşulları ve nezih ortamıyla ziyaretçilerinin stres attığı tesisler, büyük beğeni kazanırken, vatandaşların sosyalleşmelerine de imkan sunuyor. Tesislerinin ziyaretçi sayıları ise memnuniyet oranının yüksekliğini gözler önüne seriyor. Bu kapsamda Haziran ayı boyunca Onikişubat Belediyesi’nin yüzme havuzlarını 14 bin 520, Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nu ise 15 bin 750 olmak üzere 30 binden fazla kişinin ziyaret ettiği açıklandı.

Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nu bir ayda 15 bin 750 kişi ziyaret etti

Hayata geçirdiği yatırım ve hizmetlerle Onikişubat ilçesinin yaşam standartlarını her geçen gün daha da yukarılara çıkaran Onikişubat Belediyesi, ‘Model ve Modern Onikişubat’ hedefiyle bisiklet ve yürüyüş severleri de unutmayarak, 2017 yılında gidiş-gelişli 18 kilometrelik Türkiye’nin kesintisiz en uzun mesafeli Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nu kente kazandırmıştı. Vatandaşların hafta sonları ve tatillerini değerlendirmesinin yanı sıra sağlıklı yaşam hedefleri çerçevesinde zinde kalarak, ailece spor yapmalarına ve gelecek nesillerinde sporla iç içe olmalarına imkan sağlayan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, açıldığı günden bu yana hem kent halkının hem de çevre illerden gelen vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Muhteşem manzarası eşliğinde kafeteryasında güne kahvaltı ile başlayan ziyaretçiler, hem spor yapıp hem de eğlenceli zaman geçiriyor. Bisikletlerin yanı sıra konseptli oyun parkuru da çocuk ve ailelerin beğenisini kazanıyor. Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören ve kentteki büyük eksikliği kapatan tesisi, Haziran ayı boyunca 15 bin 750 kişi kullandı.

Vatandaşlar Onikişubat Belediyesi’nin yüzme havuzlarında serinliyor

Onikişubat Belediyesi’nin ilçenin farklı lokasyonlarında hayata geçirdiği ve 7’den 70’e tüm vatandaşların kolaylıkla ulaşıp, kullanabildiği Kapalı Yüzme Havuzları, özellikle yaz aylarında vatandaşların ferahlamak için gittiği tesislerin başında geliyor. Vatandaşların sosyal, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlayan tesisler, modernliği, hijyenik koşulları, nezih ortamı ve oldukça uygun fiyatlarıyla yoğun ilgiyle karşı karşıya kalıyor. Yaz tatili sebebiyle sabahları çocukların yüzme eğitimine tahsis edilen havuzlar, akşamları ise büyük yaş gruplarına hizmet veriyor. Fitness salonu, antrenör odası, bay-bayan soyunma odaları, engelli ve engelsiz lavaboları ve kafeteryası ile 5 yıldızlı otellerin havuzlarını aratmayan tesisler, Haziran ayında da yoğun ilgi gördü. Onikişubat Belediyesi’nin Şehit Abdullah Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu’nu 2 bin 800, Şehit Piri Reis Kapalı Yüzme Havuzu’nu 2 bin 240, Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu’nu 3 bin 490, Şehit Hüseyin Varol Kapalı Yüzme Havuzu’nu 3 bin 740 ve Şehit Cengiz Engizek Kapalı Yüzme Havuzu’nu ise bir ay boyunca 2 bin 250 kişi kullanırken, bu sayı toplamda 14 bin 520 kişi olarak kayıtlara geçti.

Editör: Haber Merkezi