Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı İş insanı Mustafa Gök Onikişubat ilçesine 4 derslik Anaokulu binası yaparak devlete bağışlayacak

Türk Kızılayı İstanbul Merkez Şube Başkanlığına ait “81 İl 81 Anaokulu Projesi” kapsamında ilimizde, Valiliğimiz koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Bağışçısı Hayırsever İş İnsanı Mustafa Gök arasında, 4 derslikli Anaokulu binasının yapılması için protokol imzalandı.

Onikişubat ilçesine inşa edilecek Anaokulu ile ilgili yapılan protokol imza töreninde konuşan Valimiz Ömer Faruk Coşkun, “81 İl 81 Anaokulu Projesi” kapsamında ilimizde Kızılay bağışçısı hayırsever iş insanımız ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Valiliğimiz koordinasyonunda yaptırılacak olan Anaokulumuzu ülkemizin ve ilimizin geleceğine yapılmış bir yatırım olarak görüyoruz.

Eğitimde kaliteyi yükseltmek, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için devletimiz çok önemli eğitim yatırımları gerçekleştiriyor. Bizlerde ilimize yapılan ve yapılması planlanan eğitim yatırımlarını fevkalade önemsiyoruz. Birlikten kuvvet doğar düsturuyla gerek kamu kurum ve kuruluşlarımızın gayretleri gerekse hayırsever iş insanlarımızın destekleriyle yapılan okullarımız, inşallah gelecek nesillerimizin yetiştirilmesinde önemli bir rol oynayacak.  Bu vesileyle yapılacak olan 4 derslikli Anaokulunun ilimizde hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulunuyor, projenin hayata geçirilmesinde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum, hayırsever hemşehrimiz Mustafa Gök’ten Allah razı olsun, kendisine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum,”  dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve Kızılay bağışçısı hayırsever iş insanı Mustafa Gök ise imzalanan protokolün ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi