Esnaf Odalarında seçim heyecanı sürerken Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İnşaatçılar Odası Genel Kurulunda Adnan Kozak, tekrar başkanlığa seçildi.

Mevcut başkan dışında adayın olmadığı seçimde Başkan Kozak, üyeleri tarafından beşinci kez başkanlığa seçildi.

Başkan Kozak, üyelerine yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, her zaman olduğu gibi bundan sonra da üyelerinin sorunlarının çözümü noktasında çalışacağını belirtti.

Beşinci kez başkanlığa seçilmenin büyük sorumluluk olduğuna dikkat çeken Başkan Kozak; “Öncelikle Genel Kurulumuza katılan, katılamayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Burada olmayan üyelerimin de gönlünün burada olduğunu gayet iyi biliyorum. Beşinci kez başkan seçilmek herkese nasip olmaz, bunun bilincinde olarak şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına en iyi hizmeti sunmaya gayret göreceğiz” dedi.

Başkan Kozak, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz ekonomik çalkantıdan her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de büyük sıkıntılar yaşanmakta. Temennimiz bir an önce alınan tedbirler ve uygulanacak olan ekonomik politikalarla yaşanan bu sıkıntıların geride bırakılmasıdır.

Dün olduğu gibi bundan sonra da sektörle alakalı sorunları ve beklentileri çözüm mercilerine aktarmaya devam edeceğiz.”

Üyelerine tekrar teşekkür eden Başkan Kozak, 2022 yılının sağlık, huzur ve bereket dolu geçmesi temennisinde bulunarak konuşmasını tamamladı ve tebrikleri kabul etti.

Editör: Haber Merkezi