Bir dizi ziyaret ve toplantı için Kahramanmaraş’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Dulkadiroğlu Heyecan Bahçesi’nde gençlerle buluştu.

Gençliğin gözde mekanı haline gelen Dulkadiroğlu Heyecan Bahçesi, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bir dizi ziyaret ve toplantı için Kahramanmaraş’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, gençlerle Heyecan Bahçesi’nde bir araya geldi.

Gençlerle sohbet eden ve onların sorularını dinleyen Bakan Kirişci, Türkiye Yüzyılı vurgusu yaptı. Gençlerin Türkiye Yüzyılı’nı çok iyi anladığını ifade eden Bakan Kirişci, Türkiye’nin geleceğinin emin ellerde olduğunu söyledi.

Programda bir de sürpriz yapan Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak gençlerle buluşturdu.

Kahramanmaraşlı gençlere seslenen Başkan Erdoğan, “Kahramanmaraşlı gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum. Kahramanmaraş’ta yapacağımız toplantıya çok büyük katılım olacağını biliyorum. Artık 14 Mayıs’a hazırlanıyoruz. Ben inanıyorum ki Kahramanmaraş 14 Mayıs’ta güçlü bir destekle bizleri yine gururlandıracaktır.”

Kahramanmaraşlı gençlerde Türkiye Yüzyılı vurgusu yaparak AK Parti’ye olan desteklerini vurguladı.

GENÇLERLE BULUŞMAYI ÖNEMSİYORUZ

Gençlik buluşmasını değerlendiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da gençlik buluşmalarını önemsediklerinin altını çizdi. Başkan Okay, “Bu anlamlı toplantıda sayın bakanımızı misafir etmek bizleri onurlandırdı. Hatta sayın bakanımız da bizlere de bir sürpriz yaparak sayın cumhurbaşkanımızı telefonla aradı. Gençlerimizin cumhurbaşkanımızla sohbetindeki heyecanı bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.

Toplantıya, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, partililer ve çok sayıda genç katıldı.

Editör: Haber Merkezi