Kahramanmaraş’ta sinema, otel, fitness, restorant, bowling seçeneklerini aynı lokasyonda sunan Arsan Center, geleneksel hale getirdiği öğretmenlere öğretmenler gününde jestine devam etti.

24 Kasım öğretmenler günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde salonlarını kentteki tüm öğretmenlere açan Arsan Sinema muallim filmiyle öğretmenlerden tam not aldı. Her yıl geleneksel hale getirilen etkinlikle ilgili konuşan öğretmenlerden 125. Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu Müdür Yardımcısı Filiz Avcı Dişçeken her yıl geleneksel hale gelen güzel bir etkinliğin içerisindeyiz. Öğretmenler günü için düzenlenen sinema etkinliğinde tüm öğretmenlerimizle buradayız. Arsan Center’ın tüm yetkililerine teşekkür ediyoruz. Her yıl böyle güzel bir etkinliği bize sunuyorlar. Güzel bir sinema filmiyle Kahramanmaraş’taki tüm öğretmenleri bir araya getiriyor. Bugüne özel muallim adında bir film izleyeceğiz ve şimdiden çok heyecanlıyız” dedi.

İsmail Kurtul İlkokulu öğretmenlerinden Ala Nacar ise emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederek etkinlik karşısında çok mutlu olduklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Hacı Dişçeken’de öğretmenler gününe özel etkinliğe katılmak için geldiğini, her öğretmenin öğrencisine yetişmek için bu tür etkinliklere katılması gerektiğini savundu.

Öğretmenlerle birlikte filmi izlemeye gelen Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ise öğretmenler günü arifesinde Kahramanmaraş’ın iki sinema salonundan birine sahip olan Arsan Center’in daveti karşısında mutlu olduklarını söyledi. Karaman; “bu anlamlı günde öğretmenlerimizi ve milli eğitimde görevli arkadaşlarımızı davet ettiler. Davet edilen muallim filmi de bizim için gerçekten çok anlamlı bir film. Öğretmenliğin acısını, güzelliğini, sıkıntılarını, sorunlarını yaşamış ve iliklerine kadar hissetmiş bir film olduğunu söylediler.  Arkadaşlarımızla ailelerimizle bu filmi izlemek için geldik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Salonda kendi meslekleriyle ilgili filmi izleyen öğretmenlerin çıkıştı duygularına hakim olamadıkları da görüldü.

Editör: Haber Merkezi