AK Partin Kurulduğu Dönemden Bu Yana Partin Her Zaman Yanında Olarak Parti İçin Gece Gündüz Demeden Ailesi İle Birlikte Ekinözü İlçesinde ve Köylerinde Çalışan Veteriner Hekim Bünyamin ŞAKALAR İlçe Başkanlığı Görevine AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Süleyman Soylu Tarafından Göreve Layık Görüldü.

AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilatı Kurucusu Olan Babası Merhum Mahir Şakalar İle Birlikte Siyasette Atılan Bünyamin Şakalar Gerek Ekinözü İlçesinde Gereksede Eğitim Gördüğü Sırada Her zaman AK Partiyi Savundu ve AK Partiye Çalışmamalarını Yürüttü.

Bünyamin ŞAKALAR Ekinözü İlçesine Yaklaşık 10 Yıl Önce Veteriner Kinliği Açarak İlçede ve Köylerde Yaşayan Vatandaşlara Hizmet vermeye başladı Bu sırada Vatandaşlarla ’da İç İç olan Şakalar Halkında desteğini Alarak 30 Mart 2014 Tarihinde Yapılan Belediye Seçimleri İçin Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayı Olmuştu Adaylık Kendisine Verilmeyince ’de Hiç Küsmeden Yılmadan Ekinözü Belediye Başkan Adayı İle birlikte çalışmaya başladı buda Şakaları sevenleri ve Parti tarafından Örnek ile Karşılandı.

O zamanlarda Şakalar’ın Bir Lafı Vardı Ben Partiliyim İster Aday Olayım İsterse Olmayım ama Gece Gündüz Partim İçin Çalışamaya devam edeceğim demişti.

10 Kasım Günü Ekinözü ak parti ilçe başkanlığı seçimleri için Ekinözü’nden üç kişi Ankara’ya mülakata davet edildimişti.


Ekinözü İlçe başkanlığı seçimleri için Ekinözü’nden Ramazan Muhacir, Bünyamin Şakalar ve Gani Eker mülakat için ak parti genel merkeze davet edildi. teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Süleyman soylu başkanlığında dört kişiden oluşan mülakat gurubu adayları tek tek davet ederek görüştü.

Adayların öz geçmişini sorgulayan Süleyman soylu AK Parti Ekinözü İlçe Başkanlığı Görevine Veteriner Hekim Bünyamin Şakaları Layık Gördü.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İLÇE BAŞKANI İLE

Kahramanmaraş Ak Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Kahramanmaraş’ta Gazeteci İsmail Bozdoğan’a Telefon Bağlantısı İle Açıklamalarda Bulunan  Şakalar, kutsal ve onurlu olarak nitelendirdiği göreve kendisini layık gören Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’na teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Süleyman soylu AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerine ve AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğa’na verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, millettin hizmetkârı olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ekinözü Bölge insanının sorunlarının çözümüne katkı sağlamak amacında olduklarını belirten Şakalar, teşkilat olarak kapılarının herkese açık olduğunu, hakkaniyete uygun bir şekilde, partiyi layığı ile temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilatındaki değişikliğin başarısızlıktan kaynaklanmadığını dile getiren Şakalar, şöyle konuştu:

" Ekinözü İlçe Teşkilatındaki yönetim değişikliği, Partimizin İsteği Üzerine Oldu. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz.  Önümüzde çok önemli bir seçim var. 2015 tarihinde yapılacak seçim Türk milleti adına çok önemli Bu seçimde Ekinözü teşkilat başkanı olarak görev almam benim için onur.  İnşallah Allah Nasip ederse İlçemizde bu zamana kadar aldığımız oyların daha üstüne çıkarak başarımız tescillemek istiyoruz." Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi