Gerek Pandemi’de üyelerine gıda desteği veren, gerek iftar programlarında üyeleri ile bir araya gelen Kahramanmaraşlı Genç Fenerbahçeliler 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Asrın Felaketinde hayatını kayıp eden üyeleri başta olmak üzere tüm Deprem şehitleri için iftar programı düzenledi. 
Özel Bir restoranda düzenlenen iftar programında Kahramanmaraş Genç Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Faruk Kuşçu, depremzede vatandaşlarla birlikte iftar sofrasına buluştu, acılarını paylaştı.

Kahramanmaraş'ta 6 Ton Kaçak Tütün Ele Geçirildi Kahramanmaraş'ta 6 Ton Kaçak Tütün Ele Geçirildi


“BİR OLACAĞIZ, BERABER VE GÜÇLÜ OLACAĞIZ”
Kahramanmaraş Genç Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Faruk Kuşçu, asrın felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, depremin ilk gününden itibaren tüm Türkiye’nin büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini söyledi. Kendilerinin de Genç Fenerbahçeliler olarak depremi içten yaşadıklarını şehir olarak eski günlerine bir an önce dönmeleri temennisinde bulunan Başkan Kuşçu; “Bir olacağız, beraber ve güçlü olacağız. Devlet, millet el ele bunu da atlatacağız inşallah. Ülke olarak yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen bir deprem yaşadık. Hepimizin büyük kayıpları var maalesef, Sizin acılarınız ve sıkıntılarınızla karşılaştıramayız ama sizlerin dertlerinizle dertlendik. Artık 6 Şubat bizim için bir milattır. Bu bizim milli mücadelemizdir. Buna böyle bakıyoruz. Allah, tuttuğunuz oruçları, ibadetleri kabul eylesin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.
“BİZ FENERBAHÇE’NİN HER ZAMAN YANINDAYIZ!”
Takımlarının yanlarında olduklarını beyan eden Kahramanmaraşlı Genç Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Faruk Kuşcu, “Biz Kahramanmaraşlı Genç Fenerbahçeliler olarak Kahramanmaraş’ın kalesi Genç Fenerbahçelilerdir ve her zaman bu böyle olacaktır. Elimizden geldiği kadar takımımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya da gayret göstereceğiz. Güzel Futbolla şampiyonluğumuz ilan edip hedefimize ulaşacağız inşallah. Biz neler yaşadık, şampiyonluklar kaybettik ama milatlar hep Fenerbahçe üzerinden oluyor. Biz Kahramanmaraş Genç Fenerbahçeliler olarak Her şey Fenerbahçe için düşüncesi ile takımımıza tam destek vereceğiz. Fenerbahçe’nin o kadar büyük bir potansiyeli var ki, raylar yerine oturmaya başladığı zaman Fenerbahçe hak ettiği yere çok hızlı gelecek. Bunu hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi