İnşaat sektöründeki en son teknolojilerin incelenmesi, işbirliği yapılabilecek firma araştırılması, fuarda yer alan firmalara ve ülkelere ihracat olanaklarının araştırılması amacıyla düzenlenen geziye Bina yapım firmaları, Yapı denetim firmaları, inşaat malzemesi satıcısı firmalarından toplam  28 kişi katıldı. 

Düzenlenen yurt dışı iş gezisi ile ilgili görüşlerini aldığımız TÜMSİAD Maraş Şube Başkanı Adnan Toprak şunları söyledi; ’’Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe’’ sloganı ile yola çıkan TÜMSİAD küreselleşen dünyada yürüttüğü çalışmalarla Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada önemli bir güç olması amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenlemektedir. Üyelerimizin ve şehrimizdeki işadamlarımızın ulusal ve Uluslararası alanlarda aktif çalışmalar yürütmesi amacı ile farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyoruz. Yapılan bu çalışmalar ülkemize ve üyelerimize önemli kazanımlar sağlamaktadır.

Şubemiz bünyesinde faaliyet gösteren İnşaat Komitesinin düzenlemiş olduğu bu organizasyon ile üyelerimizi ve işadamlarımızı Ortadoğu Bölgesinin en büyük yapı fuarı olan ‘’BİG 5 FUARI’’ ile tanıştırdık.2676 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuar organizasyonunda 269 Türk firmasının yer alması da bizleri son derece mutlu etti’.

 TÜMSİAD Maraş Şube Başkanı Adnan Toprak sözlerini tamamlarken şunları söyledi  “TÜMSİAD olarak önümüzdeki dönemde de üyelerimize ve şehrimizdeki işadamlarımıza yönelik faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi