Kahramanmaraş esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği binasında düzenlenen törene Kemesob Başkanı Ahmet Kuybu, Başkan Yardımcısı Mustafa öz ve Şekerbank Kahramanmaraş Şube Müdürü Murat Özdemir katıldı.

    Konu hakkında bir açıklama yapan Şekerbank Kahramanmaraş Şube Müdürü Murat Özdemir, esnafa sağlanan destek hakkında bilgiler verdi. Özdemir şöyle konuştu; “  Şekerbank, emekli olmak için birikmiş prim borcu olan esnaf ve işletmelere, borçlarının taksitle ödemeleri için kampanya başlattı. Banka, gerçekleştirilen kampanya kapsamında 3 ay taksit erteleme imkanı ile 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

      Anadolu’da yüz binlerce girişimcinin küçük birikimleriyle 61 yıl önce üretimi desteklemek için kurulan Şekerbank, esnaf ve işletmelerin Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK)’ya 50 bin TL’ye kadar olan borçlarının tek seferde ödeyerek emekli olmalarına olanak sağlayan bir kampanya başlattı.      

        Bizde Şekerbank olarak , yeni başlatılan kampanya ile prim borçlarını ödeyerek emekli olmak isteyen esnaf ve işletmelere uygun faiz oranları ve 3 ay taksit erteleme ile 36 aya varan vadelerle finansman desteği sağlayacağız.

      Banka, emeklilik maaşının Şekerbank şubelerinden alacak olan esnaf ve işletmelere, yüzde 1.15’ten başlayan faiz oranları sunuyor.

       Kampanyadan, SGK’ya birikmiş borcu olan ve ödenmesi halinde emekliliğe hak kazanacak esnaf ve işletmeler yararlanabiliyor.  Yıl sonuna kadar devam edecek kampanyaya, Şekerbank’ın tüm şubelerinden başvuru yapılabiliyor” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi