Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Metin Bayram, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güner Dağlı ve Prof. Dr. Can Polat Eyigün, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akkın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nalan Akbayrak, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayşen Bayram, Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, SANKO Holding Mali Koordinatörü Tekin Alpay, Finansman Direktörü Mustafa Günbulut ve Genel Koordinatör Gürkan Tural da katıldı.



SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu’nun, masaları dolaşarak iftar yemeğine katılanlara hoş geldiniz demeleri ve ramazanlarını kutlamalarının ardından, kurumda 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri çalışanlara, içerisinde lazerle fotoğrafları işenmiş fotoğrafları bulunan kristal plaket verildi. 



Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu tarafından plaket ve altın takdim edilen kıdemli çalışanlar arasında merhum Sani Konukoğlu’nun asistanı olan ve halen Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde yönetici olarak çalışan Ayşe Öz, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun 20 yıldan beri asistanlığını yürüten Derya Günay, Genel Koordinatör Gürkan Tural, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ve Holding Finans Direktörü Mustafa Günbulut da bulunuyor.



Bu arada, yapılan çekilişle şanslı çalışanlar 5 tam, 5 yarım Cumhuriyet altını kazandı.  
Editör: Haber Merkezi