Anlaşmalı bankalar, PTT, AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Vezneleri ve Tüketici İşlemleri Merkezlerimiz (TİM)’den yapacağınız fatura ödemelerinde ek ücret alınmamaktadır diyen Tanış, “Ödemeleriniz online olarak sistemlerimize anında yansıdığından herhangi bir mağduriyet yaşanmamaktadır. Belirttiğimiz ödeme noktaları dışında herhangi bir kişi ya da kuruma fatura ödemelerinin yapılmaması, siz değerli müşterilerimize önemle duyurulur olarak belirtti.”

Anlaşmalı Bankalar

Elektrik faturası ödemelerinizi anlaşmalı bankalardan ödeyebilirsiniz. Ödeme esnasında on bir haneli sözleşme hesap numarasına veya faturanıza ihtiyacınız olacaktır diyen Tanış, bölgede bulunan bütün bankalar ile anlaşmalarının olduğunu belirterek, elektrik faturalarının arkasında banka isimlerine ve ödeme türlerine yer vererek müşterilerine kolaylık sağladıklarını iletti.

PTT

PTT şubelerinden, fatura tutarı haricinde ilave bir ücret ödemeksizin ödemelerin yapılabileceğini belirten Tanış, banka ödemelerinde olduğu gibi sözleşme hesap numarası ya da fatura ile ödemelerini gerçekleştireceklerini müşterileri ile paylaştı.

Faturam geldi mi? Fatura ödemelerim gecikti mi? Elektriğim kesilir mi? sorularına artık son!

Zamanında ödenmeyen borçlar sonucu yönetmelik gereği elektriği kesilen müşterilerin yaşamış olduğu sorunlara dikkat çeken Tanış, yoğun geçen sıcak hava şartlarında kesintisiz elektriğin önemini bir kez daha vurgulayarak unutulan, takibi sağlanamayan faturalar sonrası yaşanılan mağduriyetlerin önüne geçilebileceğini ifade etti.

 “Faturalarınıza Otomatik Ödeme Talimatı verin rahat edin!”

Her ay devamlı ödemek zorunda olduğunuz faturalarınızdan birisi olan elektrik faturanızı, kredi kartı, vadesiz ya da kredili mevduat hesabınıza tanımlatarak, ödemelerin otomatik olarak gerçekleşmesini sağlatabilirsiniz. Günümüzde hayatın koşuşturması sırasında unutulup aksatılabilen ödemelerin olabileceğini söyleyen Tanış, bankalar tarafından ücretsiz olarak sunulan bu hizmeti müşterilerimize tavsiye ediyoruz diye belirtti.

Otomatik ödeme talimatı nasıl verilir?

Otomatik ödemeye almak istediğiniz faturaların bilgileriyle birlikte bankanızın bir şubesini ziyaret ederek, internet ya da telefon bankacılığı kullanarak kolaylıkla otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

İnternet Bankacılığı ile 7/24 fatura ödeme imkanı…

İnternet bankacılığı; çoğu bankacılık işlemlerinin internet üzerinden açılan bankaya ait hesaplarla kolay bir şekilde işlem yapılmasını sağlayan bir platformdur. İnternet Bankacılığı sayesinde internete bağlanabildiğiniz her yerden, günün her saati faturalarınızı ödeyebilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Bölgemizde bulunan tüm bankalarla internet bankacılığı üzerinden ödeme konusunda anlaşmalarımız bulunmaktadır diyen Tanış, bu uygulama ile bankaların yolunu tutmadan ya da veznelerimize kadar yorulmadan faturanızı ödeme imkanı bulabilirsiniz dedi.

Tanış, İnternet Bankacılığı üzerinden elektrik faturalarınız ödemek için yapmanız gereken; elektrik ödemeleri listesinde AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. yi bularak, faturanızda bulunan on bir haneli Sözleşme Hesap Numaranızı girmek olacaktır diye belirtti.

AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Vezneleri ve Tüketici İşlemleri Merkezleri (TİM)

Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta birçok noktada Vezne ve Tüketici İşlemeleri Merkezlerinin olduğunu ileten AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış, müşterilerine hızlı ve kolay hizmet sunabilmek adına birçok noktada ödeme işlemlerine yer verdiklerini belirtti. Ayrıca; Tüketici İşlemleri Merkezi’nde ödeme işlemlerinin yanı sıra Yeni Abonelik İşlemleri, Abone Devir işlemleri, Abone Tahliye işlemleri ve Avantajlı tarifelerden yararlanılması adına “İndirimli Elektrik” tarife işlemlerinin yapıldığını paylaştı.

 

Editör: Haber Merkezi