Genç, dinamik ve vizyonu olan Ülkü Ocakları eski Başkanı Mehmet Dizibüyük, MHP Onikişubat İlçe Başkanlığına aday olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

Dizibüyük, Akdo’da gerçekleştirdiği basın toplantısına iştirak eden partilileri selamlayarak başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

 “Bilindiği üzere Kahramanmaraş’ta ve Tüm Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi kongre sürecini başlatmış bulunuyor.

Bugün Andırın İlçemizde, akabinde yarında Pazarcık’ta olmak üzere ilerleyen süreçte ilçe Kongrelerimiz devam edecektir.

21 Ocak 2015’te ise il kongremizin yapılacağını biliyoruz. 13 Aralık 2014’te yapılacak olan Onikişubat ilçe kongremizde biz ve tüm Milliyetçi Hareket Partililerle birlikte gerçekleştireceğimiz kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Onikişubat ilçesinde genç ve dinamik bir ekiple yola çıktığımızı, vizyon sahibi bir ekiple yola çıktığımızı ve geçmişte teşkilat için neler yaptığımızı kamuoyu yakından biliyor.


İnşallah ta gerek kongre sürecinde gerekse de Genel seçimlerde başarılı bir şekilde temsil ettiğimiz davayı savunacağız ve başaralı olmak adına bu yolda devam edeceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisine tüm Türkiye’de çok güzel bir duyarlılık oluştuğunu ve Milliyetçi Hareket Partisinin Olmazsa olmaz olduğunu Tunceli’de yaptığı ziyaretlerle göstermiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi kongreleri Demokrasi Şenlikleri içerisinde geçmektedir.

İlçe kongremizin de aynı şekilde geçeceğinden şüphemiz yoktur. 13 Aralık 2014’te gerçekleşecek olan Kongremize tüm halkımızı davet ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Dizibüyük’ün basın açıklamasına partililer, belediye meclis üyeleri de katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi