Konuyla ilgili Kurs Müdürü Mehmet Dobooğlu, yaptığı açıklamasında: “Bilindiği üzere, daha önce öğrencilerin okullara takviye ve yükseköğretime geçiş sınavlarında öğrencilere, eğitim öğretim amaçlı hizmet veren dershaneler yasada yapılan düzenleme ile temel liselere ve özel öğretim kurslarına dönüştü.

Dönüşüm programı kapsamında ilimizde faaliyet gösteren birçok dershane kurumunu temel liseye dönüştürdü.

Biz de dershanemizi,  Kahraman Özel Öğretim Kursu haline dönüştürerek, öğrencilerimizin hem okul derslerine takviyede bulunmayı, hem de yükseköğretime hazırlanan öğrencilerimize yardımcı olmayı amaçladık.

Dershanelerin kapanmasıyla milli eğitime bağlı okullarımızda verilen kursların yanında kendi kurumumuzda da ihtiyaç duyan öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet sunmak amacıyla eğitim kadromuzu ve fiziki şartlarımızı yönetmelikler doğrultusunda tam kadro hazırız” dedi.

Öğrencilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, 2. Bir şubeyi de sayısal şube olarak açtıklarını söyleyen Dobooğlu: “Kahraman Özel Öğretim Kursları olarak, önümüzdeki yıllarda ilimizin öğrencilerin eğitimine en üst düzeyde katkı sağlayarak geleceğe hazırlayacağız.

Bir şubemizde eşit ağırlık branşta, diğer şubemizde ise sayısal branşta 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize hizmet sunmaya hazır” diye konuştu.  

 


Editör: Haber Merkezi