Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ,  Hizmet İş Sendikası ile yaptığı sözleşmesinde, belediye işçilerinin maaşına %65  oranında zam yaptıklarını ve bundan sonraki süreçte memur maaş artışına endeksleyerek aynı oranda yükselmesini sağlayacaklarını söyledi. 
1E5846Db A9C7 42C4 83Dc A93Fa4A44Acc
Başkan Karaca, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Çalışan personelin sosyal, ekonomik ve kültürel düzeylerini yükseltmeyi, ekonomik ve sosyal haklarını koruyup geliştirmeyi, çalışan personelin moral gücünü artırarak daha verimli çalışmasını sağlamak, bilgi ve becerisini geliştirmesini amaçlayarak Türkoğlu Belediyemiz ile Hizmet - İş Sendikası arasında, işçilerimizin ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Toplu İş Sözleşmesi imzaladık.

Başkan Görgel, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı Başkan Görgel, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

Asgari ücret üzerinden yüzde 65'lik oranda artış yaptık. Bundan sonraki süreçte Memur maaş artışına endeksleyerek aynı oranda yükselmesini sağlıyoruz. Çalışanlarımızın refahına, huzuruna ve mutluluğuna katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Hizmet - İş Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ ile imzaladığımız Toplu İş  Sözleşmesinin hayırlara vesile olmasını dilerim.”375Cc76A 69D8 4088 87C7 C7C8564F1Ea3

Editör: Melek Özgür