Mesleğiniz marangozluk ise ve Almanya’da çalışmayı hayal ediyorsanız, hayalinizi Mavi Batı Danışmanlık sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Mavi Batı Danışmanlık Yetkilisi Şule Nur Çokyiğit, Almanya’da marangoz olarak çalışmak isteyenlerin kendileri ile iletişime geçmelerinin yeterli olacağını belirtti.   

Çokyiğit, mesleki lise veya lisans mezunu ya da mesleki eğitim merkezleri tarafından verilen ustalık veya kalfalık belgesi olanların Almanya’da işinin hazır olduğunu söyledi.

Tüm işlemleri uzman danışmanlar tarafından takip edildiğini vurgulayan Çokyiğit; “Denklik işlemleri, iş bulma ve çalışma vizesi gibi tüm prosedürler, uzman danışmanlarımız tarafından takip edilip hazırlanmaktadır.

Capital Gönlü Zengin 50 İş İnsanı Listesinde SANKO 6. Sırada Capital Gönlü Zengin 50 İş İnsanı Listesinde SANKO 6. Sırada

Ankara ve Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren firmamız tarafından danışanlarımızı işe yerleştirdikten sonrasında da kurmuş oldukları yeni hayatları, Mavi Batı Danışmanlık farkıyla güvence altında olacaktır.

Bugüne kadar birçok farklı iş kolunda yüzlerce kişiyi Almanya’da işe yerleştirerek hayallerini gerçekleştirdik. Yeni bir hayata başlamak isteyenler bizimle iletişime geçebilir” dedi.

Mavi Batı Danışmanlık iletişim: +90 535 205 57 65 - +90 530 769 57 65

Editör: Haber Merkezi