Dekorasyon fikirleri, yarattığı konseptler ve projelerinde yer verdiği çarpıcı detaylarla sektörde büyük beğeni toplayan Innovation Mimarlık Ofisi Kahramanmaraş’ a farklı bir bakış açısı bırakıyor.

Innovation Mimarlık Ofisi temellerini isminde taşıyan; projelerini modern dünyanın ihtiyaçlarını gözeterek geliştiren ve yeni konsept projeler hazırlayan bir tasarım ofisi olarak Kahramanmaraş’a yeni Dekorasyon fikirleri, yarattığı konseptler ile adından sıkça söz ettirmeye başladı.

“DEKORASYON BİR MEKANA HAYAT VERMEK DEMEKTİR”

“Dekorasyon, bir mekana hayat verme kavramı üzerine kurulu ve tamamen özgürlüğe dayalıdır” diyen Mimar İslam Paköz, “Innovation Mimarlık Ofisi olarak şuana kadar tasarladığımız Villa Projelerimizden Ofis Projelerimize; Eczane Tasarımımızdan Kafe Tasarımımıza her projemizde birbirinden farklı konseptler benimseyerek dünya trendleri arasına girecek tasarımlara imza atma misyonumuzu güçlendiriyoruz. Tasarımlarımızı başlangıçtan sunum evresine geçinceye kadar geliştirerek müşterilerimize 3 Boyutlu Modelleme ortamında hazırladığımız gerçekçi görsellerle sunuyoruz. Bununla birlikte müşterilerimiz kendine özgü hazırlanan tasarımlarını uygulama aşamasına geçmeden önce yerinde inceleyebilmektedir” dedi.

“ALTERNATİF VE ERGONOMİK YAŞAM ALANLARI SUNUYORUZ”

Kahramanmaraş’ın birçok noktasına dokunduklarının altını çizen Mimar İslam Paköz, “Pandemi süreciyle birlikte ev yaşamına yönelmeye başlayan insanlar Kış Bahçesi ve Yaşam Alanlarındaki yeni tasarım kurgularına önem vermeye başladı. Böylece İç Mimarlık Hizmeti insanların tercihleri arasında yerini buldu. Innovation Mimarlık Ofisi olarak sürekli vakit geçirdikleri ortamların tasarımlarında değişiklik yapmak isteyen müşterilerimize alternatif ve ergonomik yaşam alanları sunuyoruz. İçerisinde peyzaj alanları ve elektronik şömine gibi tasarım detaylarının yer aldığı Kış Bahçesi şehrimizin baştaki tercihleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda ev içi renovasyon çalışmalarımızla birlikte tüm mekânları ofisimiz ve müşterimiz arasında belirlediğimiz konseptte tamamen yeniliyoruz” dedi.

“ANAHTAR TESLİM PROJE HİZMETLERİNİ VERMEKTEYİZ”

Innovation Mimarlık Ofisi olarak Kahramanmaraş ve çevre illerinde projeler ürettiklerini ifade eden Harita Mühendisi Ali Özkan Tüysüz ve harita mühendisi Muharrem Debgici ise “Ofisimiz bünyesinde İç Mimarlık, Anahtar Teslim Proje Hizmeti, Ruhsat Projeleri, 3 Boyutlu Modelleme Çalışmaları, Cephe ve Dış Mekan Tasarımı gibi Mimarlıkla ilgili tüm hizmetleri vermekteyiz. Anahtar teslim proje hizmetimizle birlikte tasarımını yaptığımız projelerin uygulamalarını ve iş takibini ofisimiz bünyesinde gerçekleştiriyoruz. Ofisimizin Kahramanmaraş Merkez’de bulunmasıyla beraber Kahramanmaraş ve İlçeleri; Şehir dışı proje ve anahtar teslim proje hizmetlerini vermektedir. Aynı zamanda Innovation Harita Ofisi olarak Arazi Sınır Tespiti (Aplikasyon), Hazine Arazisini Tapulandırma, İfraz, Kapı Numarası, İmar Uygulaması, Yola Terk, Plankote, Abonelikler için Aplikasyon Krokisi gibi tüm Haritacılık Hizmetlerini vermekteyiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi