Başkan Görgel: Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız Başkan Görgel: Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız

27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir’in Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı kamuoyunda oldukça merak edilen bir konu haline geldi.

Gerek AK Parti’de teşkilattaki görevlerinde gerekse de Milletvekilliği döneminde sergilediği başarıları performansı ile halkın gönlünde yer edinen Özdemir’in büyükşehir belediye başkan adayı olması partili partisiz hemşehrilerinde büyük bir beklenti haline geldi.

Özellikle asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından büyüyen sorunların çözümü ve şehrin hızla yeniden inşaası için Özdemir’in büyükşehir için isabetli bir isim olduğu kanaati hakim.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özdemir’i Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)Başkanı görevine atamasının da aday olmasına engel olmadığı edindiğimiz bilgiler arasında.

Genel merkez tarafından yaptırılan yüz yüze anketlerde de Ahmet Özdemir isminin sorulması kendisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterileceği ihtimalini de güçlendiriyor.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Kasım ayı sonu veya Aralık ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

Editör: Neşe YILDIZHAN