Genel kurulda iki adayın yarıştığı seçimde, mevcut başkan Mustafa Kırbaş ile Ziraat Yüksek Mühendisi İsa Nedirli başkanlık için yarıştı. Dün yapılan seçimlerde toplam 207 oy kullanıldı. Sandık sonuçlarına göre İsa Nedirli 112 oy alırken, Mustafa Kırbaş 95 oyda kaldı. 17 oy farkla seçimi kazanan Nedirli, odanın yeni başkanı oldu.
Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini belirten Başkan İsa Nedirli, yaptığı açıklamada bugüne kadar odaya emek veren geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine ve başkanlara teşekkür etti. Genel kurula katılan tüm meslektaşlarına da şükranlarını sundu.
Yeni dönemle ilgili mesajlar da veren Nedirli,
“Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şubesi yönetimi olarak, üyelerimizin bizlere verdiği sorumluluğun bilinciyle; mesleğimiz ve odamız için özveriyle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.


