Kahramanmaraş Göksun’da Tüfek Faciası: Bir Kişi Öldü
Kahramanmaraş Göksun’da Tüfek Faciası: Bir Kişi Öldü
İçeriği Görüntüle

İl Müdürlüğü’nün faaliyet takviminde yer alan etkinlik, Türkiye Dağcılık Federasyonu Kahramanmaraş Dağcılık İl Temsilciliği gözetiminde gerçekleştirildi.
Yürüyüşe; dağcılık kulüpleri, AKUT üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Spor Hizmetleri Müdürü Kadir Gemci ile toplamda yaklaşık 100 katılımcı iştirak etti.

Whatsapp Image 2025 07 21 At 13.12.14
Yaklaşık dört saat süren yürüyüş sırasında katılımcılar, zirvede Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile 15 Temmuz şehitlerine saygılarını gösterdi.
Program, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ikram edilen yemek ile sona erdi.

Whatsapp Image 2025 07 21 At 13.12.14 (3)
Yürüyüş sonrası bir açıklama yapan İl Müdürü Yasin Özdemir, şunları ifade etti: “15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Birliğimizin ve dirliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Milletimizin yaşamış olduğu bu kara günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle, katılımcılara teşekkür ederim.”
Whatsapp Image 2025 07 21 At 13.12.14 (2)Whatsapp Image 2025 07 21 At 13.12.14 (4)