Başkan Görgel: “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız Kutlu Olsun” Başkan Görgel: “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız Kutlu Olsun”

Kahramanmaraş KAGİD tarafından Kadınlara özel hazırlanan 9 ayrı eğitimden oluşan Kişisel Gelişim Programı 3 gün sürecek. 
KAGİD Başkanı Neşe Yıldızhan, program ile ilgili yaptığı açıklamasında, eğitimlerin sadece dernek üyelerine değil, katılmak isteyen tüm kadınlara açık olduğunu belirtti. 
Kadınların gerek iş hayatında gerekse de sosyal yaşantısında Kişisel Gelişim Eğitimlerinin önemli olduğuna vurgu yapan Yıldızhan; “Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz 6 Şubat depremlerinin üzerinden 15 ay geçmesine rağmen hala üzerimizden o psikolojiyi atamadık. Dernek olarak, depremin ardından elimizden geldiğinde yaraları sarmaya çalıştık. 
Geçen süre zarfında Dernek Yönetimi olarak, kadınlarımız için Kişisel Gelişim Programı’nın faydalı olacağı kanaatine vardık. Bu eğitimlerin sadece üyelerimize değil, ihtiyaç duyan tüm kadınlara verilmesi noktasında bir karar aldık. “Ulaşmak istediğiniz bir amaca refakat etmek istiyoruz” sloganıyla kadınlarımız için bu yola çıktık. 
Özellikle günümüz yaşam koşullarında kendimizi geliştirmek, zamanımızı daha verimli kullanmak ve kişisel farkındalık için Kişisel Gelişim Programları çok önemli” dedi. 
Kişisel Gelişim Programında 9 ayrı eğitimin olduğunu ve aynı zamanda eğitimleri verecek Kişisel Gelişim Uzmanlarının da Dernek Çatısında olduğunu belirten Yıldızhan;     “KAGİD, birbirinden farklı sektörlerde hizmet veren başarılı girişimcilerden oluşan büyük bir aile. Bu anlamda tüm üyelerimizle gurur duyuyoruz. Her biri ayrı ayrı rol model kadınlar. 
Programımız içerisinde yer alan eğitimleri Yönetim Kurulu Üyemiz Eğitim Koordinatörümüz Feyza Küçükdağlı önderliğinde yine dernek Üyelerimiz Şule Nur Çokyiğit ve Seher Kocaoğlu verecek. Yetenek Geliştirme Eğitiminde ise alanında başarılı Eğitim Koordinatörü Şahin Önel’den destek alacağız. 
Yöneticilik, Kaygı ve Stres Yönetimi, Özgüven, İletişim Teknikleri, Protokol Kulları, Diksiyon, Beden Dili, Hitabet ve Yetenek Geliştirme olmak üzere 9 ayrı dalda eğitim verilecek.
Ayrıca isteyen katılımcılara Eğitim Koordinatörü Feyza Küçükdağlı tarafından Bilinçaltı Temizleme hizmeti de verilecek” diye konuştu. 
Yıldızhan, 22-23-24 Mayıs tarihlerinde 19:00 – 22:00 saatlerinde Dulkadiroğlu İlçesi M. Murat Akkurt Gençlik Merkezi’nde verilecek eğitimlere katılmak isteyen kadınların 0532 250 74 83 telefon numarası ile iletişime geçerek kayıt yaptırabileceklerini söyledi. Son kayıt tarihinin ise 20 Mayıs olduğunu belirtti.

Editör: Melek Özgür