• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
26°

Ksü Haberleri

ksü haberleri ve güncel ksü gelişmeleri, ksü ile ilgili tüm video, ksü fotoğrafları ve ksü haberleri Özgür Haber | Kahramanmaraş'ın Özgür Haber Sitesi sitemizde


Güncel

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi, ceviz yetiştiriciliği alanında Türkiye’de bir ilke daha imza attı. Prof. Dr. Mehmet Sütyemez...

Eğitim

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Meslek Yüksekokulunda 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Kültür & Sanat

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi ve Kahramanmaraş Anadolu Sanat Merkezi iş birliği ile “Anadolu Ezgileri Konseri” düzenlendi.

Güncel

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Göksun Kaymakamı Ömer Faruk Duman’ı makamında ziyaret etti.

Eğitim

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokulu mezuniyet sevincini yaşadı.

Kültür & Sanat

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği Öğrenci Topluluğu ve Kahramanmaraş Musiki Derneği iş birliği ile...

Eğitim

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Andırın Meslek Yüksekokulu’nda 2023-2024 Akademik Yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Eğitim

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından “Mezuniyet Defilesi” düzenlendi.

Eğitim

2023 yılı Erasmus+ KA2_220 Yetişkin Eğitiminde İş birliği Ortaklıkları faaliyeti kapsamında ikinci dönem başvuruları arasından seçilerek desteklenmeye layık görülen "The...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “10. Yıl Mezuniyet Sergisi” düzenlendi.

Eğitim

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Sağlık Yüksekokulunda (SYO) 47 öğrenci mezuniyet sevincini yaşadı.

Eğitim

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Orhan Ercan atandı.