Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getirmek için yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyor. İlçede yaptığı sosyal ve teknik belediyecilik hizmetleriyle kamuoyunun takdirini kazanan Başkan Cüce, “Belediye işi gönül işidir” anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

Gazeteciler Mehmet Fiskeci ve Neşe Yıldızhan’ın makamında gerçekleştirdiği ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Cüce, belediye binası girişinde yer alan “Belediye işi, gönül işi” yazısına dikkat çekerek şunları kaydetti:

90283Dca 8A29 4108 A297 E44C2Ec861D7
“Biz insanlara önce gönlümüzü açtık. Sevgiyi, muhabbeti yüreklerine işledik. Teknik altyapıdan sosyal projelere kadar tüm imkânlarımızı ilçemiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için seferber ediyoruz.”

Tüm belediyelerle —parti ayrımı yapmaksızın— uyum içinde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Cüce, özellikle büyükşehir belediyesi başta olmak üzere her kademedeki kurumla diyalog ve iş birliğine açık olduklarını belirtti.

AKEDAŞ, 4x4 Arazi Araçları ile Araç Filosunu Güçlendiriyor
AKEDAŞ, 4x4 Arazi Araçları ile Araç Filosunu Güçlendiriyor
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sonunda gazetecilere teşekkür eden Başkan Cüce, Mehmet Fiskeci ve Neşe Yıldızhan’a, at üzerinde Atatürk figürünün yer aldığı anlamlı bir tablo hediye etti.