KAYMAKAM BOZTEPE’YE ZİYARET

Pazarcık İlçesinde birçok kurum ve kuruluşlara ziyarette bulunan Ayşe Kazlı, İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe’yi makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Kaymakam Boztepe, bayanların iş dünyasında, STK’larda ve siyasette sayılarının artması gerektiğini ifade ederek; “Nüfusumuzun yarısını bayanlar oluşturuyor. Temsil noktasında ise maalesef bayanlar yeterli sayıya ulaşmış değil. Elbette bu sayı Ayşe Hanım gibi aktif olan hanım kardeşlerimizin sayesinde artacaktır” dedi ve Ayşe Kazlı’ya çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.


PAZARCIK DEVLET HASTANESİ ZİYARETİ

Daha sonra, Pazarcık Devlet Hastanesi’ne geçen Ayşe Kazlı, hastalara acil şifalar diledi. Burada Doktorlar ve hastane çalışanları ile sohbet eden Ayşe Kazlı, yeni atanan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Abdullah Başlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti iktidarında sağlıkta çağ atlandığını söyleyen Ayşe Kazlı; “Sağlık hizmetlerinden vatandaşımız çok memnun. İnşallah daha da iyi olacak. Daha önceleri doktora gidemeyen, ilaç kuyruklarında bekleyen vatandaşlarımız partimizin iktidarı döneminde sağlık hizmetlerinden kolayca faydalanabiliyor. Her şeyin başı şüphesiz sağlık. Vatandaşımız artık hastane kapılarından geri dönmüyor. Tabi bu anlamda kutsal görevi icra eden doktorlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.


Ayşe Kazlı’ya ziyaretinden duyduğu memnuiyeti ifade eden Başhekim Uzm. Dr. Abdullah Başlı ise; "Vatandaşımız aldığı sağlık hizmetinden memnun. Tabi bu memnuniyet tüm camiamızın özverisinin sonucu.

Hedefimiz halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmetlerinden faydalandırmak.

Milletvekilliği de sorumlulukları ağır olan kutsal bir görev. 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerken, inşallah gerçek anlamda hizmet edecek kişilerin seçilmesini temenni ederim” dedi ve Ayşe Kazlı’ya teşekkürlerini sunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

PAZARCIK İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET


AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı, Kadın Kolları İlçe Başkanı Nermin Yalçın ve Gençlik Kolları İlçe Başkanı Eyüp Can Tankişi’yi de parti binasında ziyaret eden Ayşe Kazlı,  desteklerini istedi.

İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı, partisinin bayanlara pozitif ayrımcılık uyguladığına dikkat çekerek; “Kadınlarımızın siyasetteki başarıları göz ardı edilemez. Bu dönem meclisteki kadın milletvekili sayısı da artacak. İnşallah bunlardan biri de Ayşe Kazlı kardeşimiz olur. Kendisinin ve ailesinin partimizdeki emeği tartışılamaz.


Elbette ki partimizin bütün aday adayları hizmete talip olduğu için yola çıkan yürekli insanlar. Hepsini canı gönülden destekliyoruz. Milletvekilliği kutsal bir görevdir. Ayşe Hanım hemşehrimiz, yıllardır tanıyoruz. Kendisinin de bu anlamda çok başarılı olacağına, üstün gayretleriyle hizmet edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Ayşe Kazlı, İlçe Başkanı Ganidağlı’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “İnşallah seçilirsem bu övgülere layık olmaya çalışacağım. En büyük hedefim, kadınların sesi olmak, memleketime ve ülkemize hizmet etmek. Siyaset benim için meslek değil, hizmet aracıdır” dedi.

ESNAF VE SANATKARLARI KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ ZİYARETİ

Daha sonra Pazarcık Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yaşar Bozdağ’ı ziyaret eden Ayşe Kazlı, burada da projelerinden bahsederek, istişarede bulundu.


Ayşe Kazlı, kendisi gibi aday adayı olan Kooperatif Başkanı Yaşar Bozdağ’a; “Başkanım sizde benim gibi memlekete hizmet için aday adayı oldunuz. Ancak bugün üyelerinizi temsilen size ziyarette bulunuyorum. Seçimler elbette biter, bizler rakip değil, yol arkadaşıyız. Milletvekilliği kime nasip olurbilemeyiz. Ama bir gerçek var ortada, bizler daima birbirimize her konuda destek oluruz. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

Başkan Bozdağ da aynı duygular içerisinde olduğunu ifade ederek; “Bizler demokrasinin üstünlüğüne inanan insanlarız. Ayşe Hanım’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Dediği gibi milletvekilliği kime nasip olursa olsun, bizler yine omuz omuza verip çalışacağız” dedi.

PAGİAD ZİYARETİ

Pazarcık Genç İş Adamları (PAGİAD) ziyaretinde ise Başkan Mehmet Yılkıcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Ayşe Kazlı projelerinden bahsederek, dernek çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

PAGİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Ayşe Kazlı, Başkan Yılkıcı ve Yönetimini tebrik etti.

Gençlerin desteklenmesi gerektiğini önemle vurgulayan Ayşe Kazlı, seçildiği takdirde bu anlamda özverili çalışmalarının olacağını söyledi.


Dernek Başkanı Yılkıcı da bayanların siyasette olmalarını önemsediklerini söyledi ve : “Ayşe kazlı seçildiği takdirde başarılı olacaktır. İlçemizden bir bayanın meclise gitmesi bizi elbette heyecanlandırır ve mutlu eder.

Kendisini yıllardır tanır ve çalışmalarını takdirle izleriz. Ayşe Kazlı bize güven veriyor. Mecliste de bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Ayrıca Başkan Yılkıcı, Ayşe Kazlı’dan seçildiği zaman ilk ziyaretin PAGİD’a yapılacağı sözünü aldı.

ZİRAAT ODASI ZİYARETİ

Pazarcık Ziraat Odasına da ziyarette bulunan Ayşe Kazlı, yeni seçilen Başkan Mehmet Torun ve Yönetim Kurulu’na hayır olsun dileklerinde bulundu.


Ziraat Mühendisi olması sebebiyle, Ziraat Odalarının ihtiyaçlarını yakından bildiğini ifade eden Ayşe Kazlı; “İnşallah meclise gitmek nasip olursa, birlikte istişare içerisinde olacağız. Projelerimizi elbirliğiyle hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Mehmet Torun ise Ayşe Kazlı’ya teşekkür ederek; “Ziraat Mühendisi bir hemşehrimizin milletvekili olması bizler için önem arz ediyor. Hizmet için çıktığı yolda Muaffak olmasını dilerim” dedi.

ESKİ BELDE BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET

Büyükşehir yazasıyla birlikte kapanan beldelerden Yumaklıcerit Belde Belediye Başkanı Murat Ceyhan ve Evri Belde Belediye Başkanı İbrahim Özsan’a da ziyarette bulunan Ayşe Kazlı, destek ve dualarını istedi. Ceyhan ve Özsan, Ayşe Kazlı’yı tanıdıklarını, yılmadan çalıştığını, büyük emek sarf ettiğini ifade ederek, seçildiği takdirde aldığı görevi layıkı ile yerine getireceğine inandıklarını söylediler. Başarı dileklerinde bulundular.


Ayşe Kazlı, Büyüknacar Belde Belediye Başkanı Mirza Kazlı’yı da ziyaret edip destek ve dualarını istedi, siyasetteki tecrübelerinden faydalanmak arzusu içerisinde olduğunu belirtti.


Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çilo ve İlçe Halk Eğitim Müdürü İrfan Gökceren’e de ziyarette bulunan Ayşe Kazlı, çalışmalarında başarılar diledi.




İlçe Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ı da ziyaret eden Ayşe Kazlı, ilçeye yaptığı gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.










 

Editör: Haber Merkezi