Özgür Haber gazetesinin geleneksel 10.başarı ödülleri sahiplerini buldu.

Haftalık Özgür Haber Gazetesini 10 yıldan bu yana aralıksız çıkartan Neşe Yıldızhan, Geleneksel Başarı ödüllerinin onuncusunu da gerçekleştirerek istikrar örneği oldu.

12 günlük, bir şu kadar haftalık gazetenin olduğu Kahramanmaraş’ta Özgür haber gazetesinin böyle bir organizasyonu gerçekleştirmesi ise çok manidardır.

Bırakın başarı ödülleri vermeyi senede bir defa olsun 5 sosyal dilimi kaynaştıran bir yemekli toplantı dahi veremeyenler bu konudaki tamahkârlıklarını ve gazeteci olarak sosyal hayatın içinde ki etkinliklerinin ne derecede olduğunu yargılamalıdırlar.

Kahramanmaraş halkının yerel gazete okumadığından yakınan meslektaşlarım, hayal dünyasından çıkıp halk ile yani 5 sosyal dilimle içe olmaya gayret etmelidirler ki vatandaşta gazetelerine teveccühte bulunsunlar.

Bizim gazete satışına ve özel ilan reklâmlara ihtiyacımız yok, biz gazetelerimizi çıkartıp resmi ilanlarımızı alır keyfimize bakarız diyorsanız, işte o zamanda Kahramanmaraş kamuoyunun yani Kahramanmaraş halkının gazete okuma alışkınlığının olmadığını söylemeye de hakkınız olamaz.

Yine sözü nereden nereye getirdik. Bizim konumuz Özgür Haber gazetesinin geleneksel 10. Başarı ödülleriydi ancak bu konuda bazı kendini bilmez aç gözlülerin bu güzel organizasyonun gelir ve gider hesabını yapmaya kalkışmaları ve utanmazlıkları karşısında ufacık bir gönderme yapma ihtiyacını hissettim. Değerli meslektaşlarım bu sitemimden alınmasınlar, göndermeyi kime yaptığımı onlarda çok iyi bilmektedirler” BİZ KIRK KİŞİYİZ, KIRKIMIZ DA BİRBİRİMİZİ BİLİRİZ”

Atalarımız” AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ” Demişler.  Sitemim ve sözlerim onun bunun muhasebesini yapmaya kalkan ve gözü başkasının cebinde olanadır.

 1970’li yıllardan buyana dostum olan Meslektaşım Bugün Gazetesi sahibi Sayın Mehmet Yüzbaşı oğlu bakın bu konuda duygularını nasıl ifade etmektedir.

“Vallahi Neşe hanımı tebrik ediyorum. Esasında günlük gazete olarak bizim böyle bir organizasyon gerçekleştirmemiz gerekir” diyor.

Samimi duygularından dolayı Mehmet beyi namı diğer Foto Sporu tebrik ediyorum.

DSİ Cumhuriyet Salonunda yapılan ve benimde jüri üyesi olduğum Özgür Haber Gazetesi 10. yıl başarı ödülleri gecesinin gösteriş ve riyadan uzak samimi bir hava içerisinde gerçekleşmesi ise ayrı bir güzellik olmuştur.

Özgür Haber Gazetesi sahibi Neşe Yıldızhan ve ekibini Tebrik ediyor sağlıcakla kalınız diyorum. www.kanal46.com