Harita Mühendisi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mustafa Buluntu, AK Parti’den Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesi Belediye Başkanlığı aday adaylığına 24 Ekim Perşembe günü saat 11’de resmen müracaat etti.

Aday adaylığı müracaatında, yaklaşık bin kişilik kalabalık, Buluntu’ya destek için refakat ederken, salona sığmayanlar mecburen parti binası önünde Mustafa Buluntu’yu tebrik etmek için bekledi.

Ak Parti’nin kuruluş aşamasından bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev alan Mustafa Buluntu, Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatında yaptığı konuşmasıyla belediye başkanlığına tüm donanımıyla hazır olduğunun ilk sinyallerini verdi.

Mustafa Buluntu’nun, Belediyecilikte başarıyı yakalamanın uzman ekiple mümkün olacağını belirten “Şehir yönetimi; uzman ekibin organize edilmesi işidir. Ehil kişilerin şehir yönetiminde görev almaları gerekmektedir. Hiçbir belediye başkanının şehri tek başına kurtarma şansı yoktur. Belediye başkanı; uzmanlar ekibinin başında işleri organize eden, yönlendiren ve engelleri aşan kişi konumunda olmalıdır:” sözleri bu güne kadar aday adaylarından duymak isteyip de duyamadığım belediyeciliğin ana temeli olan ifadelerdir.

Onikişubat ilçesi Belediye Başkan aday adayı Mustafa Buluntu’yu, doğa ve termal turizmin kaynağı olan yeni ilçemizin sorunlarına hakim, belediyecilik konusunda donanımlı. Hizmet etmeye arzulu ve kamuoyu tarafından da sevilen bir isim olarak tahlil etmekteyim.

Kendisiyle özel bir dostluğumun olmadığı Sayın buluntu hakkında şu andaki kanaatimi açıkça bildirirken, ilerleyen günlerde bu kanaatimin devam ettirmesi dileklerimle sağlıcakla kalınız diyorum.