Oldubitti yere bakan içinden pazarlıklı kişilerden hazzetmediğim gibi, sırnaşık ve sırıtkan insanlardan da hoşlanmam.

Kimliğini kazanmış, birilerinin adamı olmayan, önce kendisine sonra herkese saygılı olan adam gibi adamları severim.

Günümüzde böyle insanları bulmak çok ta kolay olmuyor.

Kahramanmaraş’ın adam gibi adamlara çok fazla ihtiyacı var.

Siyasetteki kirliliğin ve ahde vefasızlığın büyük boyutlara ulaştığı günümüzde, bilhassa siyaset arenasında adam gibi adamlara daha çok ihtiyaç duyulmaktadır.

Siyasetçileri kirlilikle suçladığım gibi bir kanıya varılmamalı. Ben siyasetteki kirliliği ve ahde vefasızlığı kınıyorum.

2014 Mart ayında Yerel seçimler olacak. Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da gündemi yerel seçimler oluşturuyor.

08.11.2013 Cumartesi günü Ak Parti’den Büyükşehir ve ilçeler için belediye başkan aday adayları için ‘gizli oy ve gizli tasnifle’ temayül yoklaması yapıldı.

Bana göre bu temayül yoklaması teşkilatların ve seçmenin gazını almaktan başka bir şey değil. Gelelim esas konumuza; metropol ilçe Dulkadiroğlu için Belediye Başkanlığına 5 isim aday adayı oldu.

İnşaat ve madencilik sektöründe faaliyet gösteren İşadamı olan Muzaffer Çaylı bu 5 aday adayından bir tanesi ve Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatının 0001numaralı üyesi.

Siyasi tercihinden taviz vermeyen Muzaffer Çaylı, dik duruşu, samimiyeti ve işadamlığındaki güvenirliliği ile Ak Parti ailesi ve Kahramanmaraş kamuoyunda sevilen ve sayılan bir isim olmasını bilmiştir.

Heybetli duruşu insanlara korku değil bilakis güven verirken, yüzünden eksik olmayan tebessümü ile çevresine pozitif enerji saçan yüreği duruşu ve kalıbıyla adam gibi bir adam.

Belediye Başkanı olacak ismin hizmet kadrosunu ortak akılla bir orkestra şefi gibi yönlendirmesi gereklidir.

Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkan aday adayı Muzaffer Çaylı’nın bu görevi hakkıyla yapacağı kanaatindeyim bu kanaatimin nedenini sorarsanız; aday adayları projelerini açıklayarak bunları kamuoyu ile paylaşmaktadırlar.

Elbette insanlara hangi hizmetleri nasıl ve ne şekilde yerine getireceğinizi projelerle anlatmalısınız, bunlar güzel şeylerdir.

 Ben aday adaylarının projelerinden bahsetmeyeceğim.

Muzaffer Çaylı’nın da projelerini anlatmayacağım ancak, Muzaffer Çaylı’nın proje ve siyasete bakış açısını ifade eden şu sözlerini siz değerli okuyucularımla paylaşmak istiyorum:

“Siyaset insanla yapılır. İnsanın geri plana itildiği siyasette halka hizmet değil, kişilere hizmet, aldatma ve çıkar birinci planda olur.

Sevgi, saygı, güven ve insan bileşiminden oluşan siyasette, aldatma ve çıkar ilişkileri olmaz.

Sevgi, saygı, güven ve insan birlikteliği inşa edilmeden projeler boş vaatlerden öteye gidemez.

 Sevgi, saygı, güven ve insan faktöründen birisinin olmaması; projelerin insanlara hizmet değil ancak zahmet vermesi olur.

Mademki belediyecilik insana hizmet etmek sanatıdır, o zaman insan olmanın vasıflarıyla donanımlı olmak gerekir.”

Atalarımız; "SÖZÜ VERENDEN ALAN UZ GEREK" demişler.

Bize de Muzaffer Çaylı’ya ‘yolun açık olsun demek’ düşer.

Sağlıcakla kalın.