MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu TBMM’deki performansıyla göz dolduruyor.

Demokrat Parti TBMM izleme grubunun 24. Dönem 1. Ve 2. Yasama yılları Milletvekilleri TBMM performansı raporuna göre, MHP Kahramanaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu,,

5 Kanun teklifi.

480 sözlü soru önergesi.

398 yazılı soru önergesi.

22 meclis araştırma önergesi.

37genel kurul konuşması.” Yerinden alınan kısa sözler dâhil”

283 seçildiği İlle ilgili önerge ve genel kurul konuşmaları ile TBMM deki iktidar ve muhalefet Milletvekillerine tüm kategoride açık ara fark atmış.

TBMM de 283 defa Kahramanmaraşın sorunlarını dile getiren Mesut Dedeoğlu, sorunların giderilmesi konusunda da ısrarlı ve takip edici özelliğiyle de Cumhuriyet tarihinde gelmiş geçmiş tüm Kahramanmaraş Milletvekillerini geride bırakmıştır.

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse, Dedeoğlu iktidar milletvekili olsaymış Kahramanmaraşın kalkınması ve problemlerinin çözüme kavuşması herhalde yılan hikâyesine dönmezdi.

Sayın Dedeoğlu’nu yaklaşık 40 yıldan buyana tanırım.

MHP’den Milletvekili adayı olduğunda kendimce destekte verdim.

Yeri geldi köşe yazılarımda ve basın toplantılarında ağır eleştirilerde bulundum.

Her eleştirimde benimle buluşarak eleştirdiğim konularda bana açıklamalarda bulunmayı ve farkına varmadığı hatalarını izale etmeyi ihmal de etmedi.

Gelelim olayın bir başka yönüne;

Mesut Dedeoğlu’nu cephe almaktan büyük zevk duyan bir takım çevreler, herhalde Demokrat Partisinin hazırladığı rapora da itibar etmemekten mutluluk duyacaklardır.

Dik duruşunu bozmayan Kahramanmaraşlı gazeteciler Mesut Dedeoğlunun,, bir muhalefet Milletvekili olarak Kahramanmaraş’ın sorunlarını en iyi şekilde TBMM de dile getirdiğini çok iyi bilmektedir.

 Sayın Dedeoğlu’ndan ayağının altına atılmak istenilen sabun kalplarına dikkat etmesini ve kim ne derse desin önüne bakmayı sürdürmesini diliyor sağlıcakla kalınız diyorum.