Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Mehmet Akpınar’ı Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı ilan etti.

Bugün Ankara’ya çağırılan Akpınar, Genel Başkan Erbakan ile bir ayaya geldi. Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar ile birlikte yapılan ziyarette Genel Başkan Erbakan, Akpınar’ı Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Adayı ilan etti.

Başkan Okay,  Güneşevler İçin de Müjdeyi Verdi
Başkan Okay, Güneşevler İçin de Müjdeyi Verdi
İçeriği Görüntüle

Adaylığını sosyal medya hesabından duyuran Akpınar, yaptığı paylaşımda; “Yeniden Refah Partisinden, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın takdirleriyle Dulkadiroğlu belediye başkan adayı olarak seçildim.

Bizden dualarını ve desteklerini esirgemeyen tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerime teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Rabbim Milletimize hakkıyla hizmet etmeyi nasip eylesin, bizleri adaletten ve istikametten ayırmasın.” ifadelerini kullandı.