DEVA Partili Karatutlu:Deprem Bölgesinde Sorunların Sadece Yüzde 10'u Çözüldü DEVA Partili Karatutlu:Deprem Bölgesinde Sorunların Sadece Yüzde 10'u Çözüldü

Seçimlerini en demokratik yollarla yapan ve vatandaşlardan büyük destek alan mahalle muhtarları Onikişubat’ta AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kılçık’ın etrafında birleşti. Muhtarlar, meslektaşlarını Onikişubat’ta Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.

Onikişubat Belediye Başkanlığı’na Aday Adayı olduğundan bu yana kamuoyundan büyük destek alan Onikişubat Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Kılçık’a bir destekte ilçedeki muhtarlardan geldi.

Onikişubat ilçesindeki muhtarlar, Ahmet Kılçık etrafında birleşirken, ilçe için en doğru adayın Kılçık olduğunu ifade ettiler.

AK Parti’nin çeşitli kademelerinde ve sivil toplum kuruluşlarında görev yapan Ahmet Kılçık, halkla iç içe olması ve çıktığı platformlarda ilçenin sorunlarına hakim olmasıyla ön plana çıkmıştı. Şehirdeki çeşitli gruplardan destekle alan Kılçık, muhtarlardan da aldığı destekle birlikte AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adaylığı için en güçlü aday olduğunu bir kere daha kanıtladı.

Editör: Haber Merkezi