Elinize kalemi alınca, içinizde inandığınız değerler ve vicdanınızdan başka hesap vereceğiniz bir yer yoksa, aslında bu asla küçümsenmez bir değer, onurlu bir hürriyettir. Benim inancım böyle davranmamı gerekli kıldı kim ne derse desin diyecek duruş ahrette borsa değeri yüksek ve takdir hakkı ahrete  ef ete yapılmış bir özgün imanı ve vahyi bir duruştur.

İran İslam Cumhuriyeti’ne karşı terör devleti İsrail ve onun hamisi ABD’nin düşmanlığı eskiye dayanır. Onların şahı devrilmişti. Kimse uşağının uzaklaştırılmasına tahammül edemez ve korkaklar yola uşaksızda gidemez..
Amerika önce Saddam kullandı Irak - İran savaşında bir milyondan fazla Müslüman öldürttü bir o kadarı da sakat kaldı her yer tarumar oldu kendisi de silah sattı. Sonra Saddam’a döndü ve Irak’ı tarihi değerleri ile birlikte yok etti. Üçe bölünmesininsin süreci de tamamlanıyor.
Şimdi tüm siyonistler  İran’a karşı psikolojik çevreyi hazırlıyorlar. Tüm Amerikan uşakları da bu sürece katkı koymak için takla atıyorlar. İslam Aleminde bu destek için Şia-Sünni ikilemini kullanmak istiyorlar.

Özellikle inançlı insanlara seslenme imkanı olan sözleşmeli, personele Mezhep Konusunu ihale etmişlerdir.
İşi gücü gazetecilik olanların durup, durur iken Alevi -Sünni veya Şia mezhebinin irdelenmesini gündeme almak mümkün olabilir ama bu gün ele alırsanız birilerinin borazanı olursunuz.
İstediğimiz zaman alevi Sünni kardeş diyoruz ve bunu en yüksek perdeden anlatıyoruz.
Ama eğer İslam aleminin İran’ı yalnız bırakmak, Lübnan’da hızbullahı  yok etmek, ona destek veren Suriye’nin konumunu değiştirmek hatta orda ki ihvanı Müslimsinin çok kan kaybetmesi için işi körüklemek ve uzatmaları oynamak, Irak’ta Maliki  - Tayyip kavgası ve sonuçta İran hedefte
tüm ehli sünnet dünyasının gözünde şii bölgeler düşman rengine boyanarak Arap Baharını şia kızıllığı ile kana boyayıp haçlı ruhunu yeniden şaha kaldırmak için  İslam alemine mahsus seçilmiş ve eğitilmiş uşaklar kullanılmaktadır.
Değerli okuyucularım. Bu gün basına göz attığınızda hemen, hemen her gün Iran ile ilgili olumsuz bir haberi yakaladığınız gazeteleri bir kenara alın. Birde Afganistan’da ve dünyanın birçok yerinde zalimlerin zulmünü anlatan ve onları telin eden onurlu basın temsilcilerini alın bir kenara takip edin.
Eğer farkında olmadan bir gün kendinizi siyasal olarak milli duruş aklayıcısından uzak tutun hemen İran’a saldıracak hale gelirsiniz.
İşte bu durumu bildiğimiz için bu günlerde girdiğimiz mübarek üç aylarının bereketi hürmetine sizlere kardeşlik görevim olan uyarmayı yapmak zorundayım.
Üç Ayları Hürmetine Uyarılar
1: Bu mübarek sürece dahil olun ve kendinizi bu harem aylarda savaş çıgırtganlarına karşı besleyin
2: Olaylara manevi gözle bakabilmeniz için ortada ölçeğiniz hak olmalıdır. Oda Yahudi ve Hıristiyanlarla yandaş düşmemek.
3: Çok belirgin olarak ABD ve İsrail ile karşı karşıya olmayı peşinen kabul ederseniz yüzde seksen isabet kaydedersiniz.
3: Kendinizi İran’a karşı karamsar duygularla besleyenleri yanınızdan hemen kovunuz. Ehli, sünnet itikadındanız ama mezhep konusunu bu günlerde dile getirenlere şüphe ile bakınız.
4: Müslümanlar kardeştir. Yahudi ve Hıristiyan cennet kapısını açanlar Şiilere cehennem kapısını gösteriyorlarsa vardır kafalarında bir Siyonist talimat sende onları akla takla çöpe at.
Bu yazı bu günlerin çok önemli mesajına sahip okuyun ezberleyin ve duyurun.