Bir mektup daha geldi  okyanus ötesinden. Komşumuz değil, ortağımız değil, babamız değil, dostumuz olsaydı Kıbrıs’ta can alıp verirken parasını ödediğimiz silaha ambargo koymazdı. Anladınız kim olduğunu.

Kuzey Amerika’da bir ülke. Çok degil üç beş yüz yıl önce OSMANLI’YA haraç ödeyen at hırsızlarının ülkesi.

Daha kısa zaman önce atom bombası ile Japonya da milyonlarca insanın ölümüne ve onun katının sakat kalmasına, yıllarca nükleer artık ile sakat kalan çocuk, hayvan ve toprak ile bir vahşetin müsebbibi bir ülke.

Daha dün denecek kadar önce Irak’ta tarihi yok eden, kadınları dul bırakıp tecavüz ederek köpek saldırıları ile psikolojilerini alt üst eden, Iraklıyı katleden camileri yıkan ve bu rezaleti yaparken TÜRK devlet adamlarından, hükümetten destek görerek 4999 sorti havadan İmamı Azamın, Abdülkadırı Geylani’nin mezarına torunlarına ve camilerini bomba yağdıran, Şiileri, Sünnilere , Arapları, Kürtlere ve Türklere düşman ederek karşılıklı camilerini cemaati ile bombalayarak üçe bölen birbirlerine düşman yapan, Afganistanı islah edeceğim diyerek yer altı yer üstü zenginliklerini afyon esrar bile olsa çekinmeden adıca çocukların ölümünü ranta çeviren, huzur ve barış düşmanı,sudanı ikiye bölerek petrol bölgesin de bir hiristiyan üs devlet kurduran soydukça kuduran kudurdukça saldıran, Libya'nın lideri Kaddafi’yi biz ambargo koymuş iken kıbrısta TÜRKLERE “sen nasıl olurda tüm akaryakıt faturanızı bize gönderin” dersinin hesabını sorarak linç ettiren, Süriye’de mevcut olan azınlık iktidarının İran ile irtibatlı oldugunu ve bu beraberliğin de lübnanda ki hızbullahı destek anlamına geldiğini hızbullahın ise İsrail’in saldırısına direnen yiğitler olduğunu bilen bu irtibatı bozmak için Suriy’ yi kan gölüne çeviren,hangisi zayıflasa bazen özgür Suriye ordusuna bazen da ESAT rejimine destek vererek iler de İsrail ile savaşacak ülkesini savunacak adam koymamayı hedefleyen, her şeyin ötesinde saymakla zulmü bitmeyen ama bizi ilgilendiren en büyük felaketi denk bütçeyi kuran D-8 leri kurarak İslam alemini ayağa kaldırma ideal ve niyetindeki büyük TÜRK devlet adamı ERBAKAN’IN kurduğu 54. Hükümeti 300 ler meclisinin teklifi hahamlar meclisinin kararı ile kripto haline getirtip ülkemdeki beslemelerini devreye sokan ve hükümeti yıkan baş amil konumundaki BATININ kaçkınlarının oluşturduğu korsan ve Kızılderilileri yok eden katillerin ülkesi anlamışınız bu vasıfları taşıyacak ABD’den başka ülke olamaz.

Yukarda vasıflarının ve cinayetlerinin çok az bir kısmına değinilerek tanıtılmaya çalıştığımız ülkenin yüz kişilik senatosundan 89 kişi atmış imzayı yazmış mektubu göndermiş Başbakanımıza.

Hitlerin faşizmi ve seminizim ile Siyonizm eş tutmak gibi bir söyleminizi asla kabul etmiyoruz en kısa fırsatı değerlendirerek  sözünüzü geri alın ve özür dileyin, çünkü taahhütleriniz vardır demişler.
Amerikalıya taahhüt  verecek duruma düşmek bizi üzer dik duranı yatırırız, karşı geleni batırırız , emre uymayanın ülkesini üçe beşe böleriz istemiyorsan at imzayı demiş olabilirler.

Ama bizim başbakanımızın Siyonizmin tehlikesini dile getirmesi gayet yerinde ve takdire şayandır. Başbakana bu konu da destek veriyor ama tehdit mektubunu  kınıyor ve dik durulmasını tavsiye ediyoruz.
Kıbrısta jonson mektubu ile katliama karşı durulamadı  ama Kıbrıs harbinde milli güçler kimseyi dinlemedi farkı fark edecek, gömlegın kadri zamanla daha iyi anlaşılacaktır.
 Değerli Özgür Haberin özgür düşünceli okurları; İçinde bulunduğumuz çağda zalime yardımcı olmak kimseyi zilletten kurtaramaz ve hiçbir şeyde bu kirli ilişkiyi aklayamaz arındıramaz. Millet olarak devletimizin ve bayrağımızın anlamını bilip arkasında olarak şahsiyetli vatandaş olmasını bilmeliyiz. Saygılarımla...