Çok beklediler bu günleri. Dün indirenler padişahı, hicaz demiryolu biter bitmez kullandırmadılar doyasıya.
Hem düşman saldırdı hem de yanında besledikleri. Padişahın otuz yıllık devresi içinde üç güvenilir adamı saldırdı Siyonistlerinde desteği ile tahtan kaldırdı. Enver, Talat, Cemal Paşalardı bilerek veya gaflete düşerek alet oldular düşmana.
Aynı davanın adamı gibi İslami kurtarmak ve hilafeti korumak adına çıktılar hepsini de birlikte yıktılar.
Yepyeni bir evlat doğurdu bu hareket.. Düşman dost algısı değişti. Düşman denenlerin her şeyi girdi evimize kalbimize, geriye kalanı da biz kovduk ne varsa ceddimiz adına.

Bir sakallı cüppeli Fransız turist yetmişli yıllarda Sultan Ahmet’te salınarak gezer, belki hayalinde Osmanlıyı özler duygulu ve dudakları mırıltılı. Bizim polis o günlerde kıyafetin irtica menşeli olması ihtimaline karşı yaka paça ederler adamı soluk karakolda alınır.

Adam  ağlıyor…

-Komiser kimliğini ver bakalım der.
Adam çıkarır çantasından kimliğini uzatır
-Komiser kimliğe bakar Fransız vatandaşı. Hemen ayağa kalkar efendisine haksızlık etmiş adam telaşıyla özür dileyerek derki beyefendi biz sizi TÜRK vatandaşı sandık özür dileriz.
-Adam derki ben zaten onun için ağlarım. Bakın benim üstümdeki kıyafet sizin ceddinizin kıyafeti sizin üstünüzdeki kıyafette benim ceddimin kıyafeti ne oldu size Allah aşkına neden döndünüz bu kadar abdal ve şaşkına?
O gün bunu anlatmaya ve anlamaya ortam müsait değildi. Zaman içinde bu konuları gündeme getiren bir Allah dostu üç çeyrek asırlık ömründe Anadolu insanının kalbini bir gergef gibi dokudu. Artık bunu anlayan insanlar var. Ama ne yazık ki ikinci bir operasyon ile yine otuz yıllık siyasetin sonunda üç yakın arkadaşıyla aynı düşman aynı gafleti yaşamaktan çekinmeyen üç zavallıya aynı oyunu yaptılar ve imkanları da kaptılar. Artık İslam aleminin başı olmak lafı yerine düşmana gardaş olma safsatasını anlatanlar şu günlerde öfke küpü.

İşler kötüye gidiyor. Güvendin gavurun lafına ahmakça girdin safına sen söyle bakalım nasıl muvaffak olacaksın mevlamızın affına? Evet kürtaj kötüde zina çok mu iyi? Eğer zina serbest kürtaj yasak olursa doğacak nesil artık tamamen başkasının olacak. İkisi de Olmalı Yasak. Ama bunu gömleksiz yapamazsınız.