Kem söz sahibine aittir..

Bu sebeple o çirkin sözleri yazmaya edebim müsaade ettimiyor..

Kahramanmaraş’ın gelini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu ile alakalı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’un hakareti yenilir yutulur cinsden değil, kendisini kınıyorum .. hemde şiddetle kınıyorum..

TBMM kursusundan gurup toplantısında sarf ettiği sözleri : Yazamam yazmam o ken söz sayın Kemal Kılıçtaroğluna aittir..

CHP zihniyeti değişmiyor demek ki ..

RTÜK başkanlığı yapmış ilimize milletvekili adayı olarak gelen Sayın Ali Öztunç, müthiş bir çıkış yapmış herkesi büyülemişti..

1 Kasım seçimleri öncesinde : İlimizden milletvekili olmak için gelen Ali Öztunç, basın toplantısı yaptı.. toplantıda : Sayın Cumhurbaşkanı , Sayın Başbakan , Sayın Vali, Sayın Belediye Başkanı ve Sayın Basın Mensupları !” diyerek konuşmasına başladı..

Ne kadar nazik, ne kadar kibar bir insan herkesi büyüledi..

Kendi aramızda konuştuğumuz zaman : Sayın Ali Öztunç CHP’li olamaz demeye başladık..

İsmail Karaca ile de çok defa konuştuk..

1 Kasım Seçimleri öncesinde : Köşemde o tarih de yazdım: “Ali Öztunç milletvekili şimdiden hayırlı olsun!” dedim..

Daha sonra siyasi konuşmalarını esnaf ziyaretlerini takip ettim, gazetemize , internet sitemize haber yaptım.. köşe yazdım Sayın Ali Öztunç 1.5 milletvekili kendisi seçilir ve 2 zorlar diye..

Sayın : demeden konuşmuyor, insanlık kurallarından ödün vermiyordu..

CHP’ye değil ama Ali Öztunç’a oy verilir diye de yazdım..

Basın tam destek olmuştu ki : seçime 15 gün kala Elbistan konuşması , Sayın diyerek başladığı Cumhurbaşkanı başbakan ve bakanlara hakareti sebebi ile o günden sonra haberlerini de girmedim.. destek de vermedim..

O güzel adam gitti yerine: hırçın ne konuştuğunu bilmeyen biri geldi ve sonuç olarak halk sen yerinde otur !.. biz bu tür hakaretlere gelemeyiz mesajını verdi..

Oysa : Ali Öztunç , çok değil 15 gün daha sadece 15 gün daha , o güzel edepli, güzel insan sıfatını devam ettirse , bugün milletvekili idi..

1 Kasım 2015 seçimleri öncesinde bu konuda birkaç yazı yazdım ancak yayınlamadım. Bizler kendisine destek verdik tüm destek verenleri hayal kırıklığına uğratmıştı.. bugün yeri gelmişken söylemek istedim..

Çünkü bu CHP’in havasında suyunda bir şey var !..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu :” Zaman zaman sert eleştirileri oluyordu ama Türk Siyaset tarihine bu kadar aşağılık bir söz yer aldığı hiçbir dönemi hatırlamıyorum..

CHP içinde çok güzel insanlar var, dostlarımız var , bu genel başkan ve bu CHP o dostlarımıza yakışmıyor..!

Sayın eski milletvekilimiz Dr. Mehmet Yıldırım Ramazanoğlu eşi Dr. Sema Ramazanoğlu , Kahramanmaraş’ın gelini bizim canımız..

Ak Parti hükümetinin bir bakanı ancak Kahramanmaraş’ın gelini ve bizim bir parçamız..

Sema Ramazanoğlu : Kahramanmaraş’ın bir aile ferdi..

Sema Ramazanoğlu : Bir anne, üstelik de bir hekim..

Kahramanmaraşlı annelerden özellikle CHP’li hanım kardeşlerimizden tepkilerini ortaya koymalarını, hukuk yolu başta olmak üzere CHP den istifa ederek bu çirkin sözlerin karşılığını vermelerini bekliyoruz..

Kemal Kılıçtaroğlu’un bu sözleri : Sema Ramazanoğlu şahsında tüm annelere , bir hakarettir.. tüm kadınlara bir hakarettir..

Cumhuriyetin kuruluşu ile kurulan bir partinin başında Kemal Kılıçtaroğlu gibi birinin kalması bu partiyi bitirecektir.. CHP il ve ilçe yönetimleri tepkilerini ortaya koyarak istifaya çağırmalıdırlar..

Bugün sayın bakamımız Sema Ramazanoğlu için sarf ettiği sözleri, yarın Ak Partiye, MHP’ye ve diğer partilere oy veren tüm hanımlar için söylerse ne olacak ?

Bu çirkin sözlerin bir karşılığı olmalıdır..

Sayın Bakanımız Dr. Sema Ramazanoğlu , sonuna kadar hukuk yollarını kullanacağını söyledi ama bakanımıza destek vermemiz gerekiyor..

Bir kere daha Kılıçtaroğlunun o sözlerinden dolayı kınıyorum..

İyi günler..