Artık Ankara da söz sahibi bir ekiple yola çıkıyoruz..

       Ak Parti kurulduğu günden bugüne kadar : Kahramanmaraş olarak en güçlü ekiple yoluna devam ediyor bunun kıymetini bilmemiz gerekir..

       Hafife almayın, Metin Doğan, Mahir Ünal, Nevzat Pakdil, Celalettin Güvenç , Veysi Kaynak  ile Ankara da çok iyi bir konuma geldik..

       Ak Parti MKYK yani Ak Parti yönetim kurulu üyesi olan Metin Doğan, TBMM Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Milletvekili adaylarımız Ak Parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal, Celalettin Güvenç, Veysi Kaynak ile Kahramanmaraş bu dönem bir sıçrama yapmasını bekliyoruz..

     Ak partinin tepesinde yönetim kurulu üyesi Metin Doğan ki,  bunun iyi değerlendirmek gerekir.. değerlerimize sahip çıkmak gerekir..

     TBMM Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Ankara da ağırlığı olan ve her yere çok rahat ulaşan bir isim bunun iyi değerlendirmek gerekir..

      Ak Parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal: konumu gereği Kahramanmaraş için iyi değerlendirmek gerekir ki Mahir Ünal bey’e laf değil, proje götürmek gerekir.. o sürekli bana proje getirin diyor.. bize düşen Mahir Ünal bey’e proje götürmektir..

      Veysi Kaynak: Milletvekilliği, Adalet Bakan Yardımcılığı, yeniden milletvekilliği, yeniden aday ve bunu da çok iyi değerlendirmemiz gerekir..

      Celalettin Güvenç, : Kaymakamlık, Müfettişlik, Vali Yardımcılığı , Valilik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi görevlerde başarı ile bulunan bir isim..

      Peki Bizim Vekillerden Ne olur ? derseniz !..

      Mahir Ünal Ak Parti Gurup Başkan Vekili olarak görevine devam eder ! veya bu dönemde bakanlık görevine de kaydırıla bilir .. görevini de başarı ile sürdüre bilir..

      Veysi Kaynak: hukukçu – Adalet Bakanı olabilir.. tecrübesi de var, bu işi de yapar.. nede olsa 4 yıl bakan yardımcılığı görevini yaptı..

      Celalettin Güvenç: İç işleri bakanı olarak görev alabilir.. Çünkü iç işlerini herkesten iyi biliyor.. o bir Vali.. niye bakan olmasın sayın vali..

      Mado Sarayında yapılan tanıtım toplantısında: Vekil adaylarımızın yüksek kariyer sahibi olduğunu hep beraber gördük.. Bunlara sahip çıkmamız gerekir..

      Nursel Reyhanlıoğlu, M.Uğur Dilipak, İlter Çitil, İmran Kılıç, Oğuzhan Güzel bey de elbette güzel insanlardır..

      Ancak Kahramanmaraş’a 8 bakanlık vermezler.. verecekleri en fazla bir bakanlık olur ki öne çıkan isimler bunlar.. Seçimlerde ve sonrasında destek vermemiz gerekir..

      Türkiye de dengeler var..

      Bakanlık dağılımı da  dengeli olmak zorunda..

      Gönül İster ki Kahramanmaraş’ın milletvekillerinin tamamı bakan olsun ama böyle bir şey yok , Türkiye dengelerini göz önüne alarak ak parti tek başına iktidara geldiğinde , bakan adaylarını seçecektir.. Bölgesel dengeleri göz önüne almak zorunda..

      Neyse : Bu Ankara’nın işi !..

      Bize düşen görev ise: Burada siyasilerimize sahip çıkmaktır..

      Ak Parti kaç vekil çıkarır, MHP kaç vekil çıkarı, CHP kaç vekil çıkarır onu seçmen bilir ancak Kahramanmaraş olarak bizim bir hatamız var !..

      Seçtiklerimize sahip çıkmıyoruz..

      Partisi ne olursa olsun 2 Kasım 2015 günü sabahı Kahramanmaraş’ın 8 milletvekiline sarılarak tek yumruk olmamız gerekiyor..

      Bu yeter mi ? elbette yetmez !.. birde değerlerimize sahip çıkmalıyız..

      Ak Parti İlçe ve İl Başkanlığı yapan Metin Doğan , Büyük Kongrede Merkez Karar Yürütme Kuruluna girme başarısını gösterdi..

      Bu bir değerdir. Buna sonuna kadar destek olmamız gerekir..

      Hepimizin hatası – kusuru olur ! Büyükler buyuruyor ki :”Hatasız dost arayan , arkadaşsız dostsuz kalır !” mesele burada ..

      Biz bardağın dolu yanına bakalım, boş yanı bildiğiniz gibi boştur.. oraya takılıp kalırsak bir adım yol alamayız..

      Her insanın mutlaka hatası olur ! ama onun birde güzel yaptığı işlere bakmak gerekir.. bizlerin yöneticisi olan insanlarımıza da çelme takma değil onlara destek olmak gerekir..

      Kahramanmaraş olarak hatamız: kıskançlık var, adam beğenmeme var, oysa biz beğensek de beğenmesek de adam milletvekili seçildi ise ona 4 yıl boyunca destek olmamız gerekir..

      Sözün bittiği yer: Ankara’ya güçlü isimlerle gidiyoruz, vekillerimize , yetişmiş insanımıza değerlerimize sahip çıkalım..

      Birlik olalım, tek yumruk olalım ki Kahramanmaraş genel bütçeden daha çok yatırım alsın.. çünkü Ankara da güçlü isimlerimiz var artık..

     İyi günler