Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat Başkanı Nevzat Aksu, partisinin 31 Mart 2024 yerel seçimlerine çok iddialı hazırlandığını söyledi.

Aksu, Dulkadiroğlu Teşkilatı olarak, büyük bir özveri ile seçimlere hazırlandıklarını ifade ederek; “Öncelikle Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız Sayın Hilmi Doğru’nun önderliğinde tüm teşkilat üyelerimizle ilçemize Milli Görüş Belediyeciliğini kazandırmak için çalışıyoruz” dedi.

CHP Kahramanmaraş’ta Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi CHP Kahramanmaraş’ta Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Seçim çalışmaları kapsamında Teşkilat Başkanı olarak yaptıkları çalışmalardan söz eden Aksu; “İlçemize en iyi şekilde hizmet verecek adayımızın belirlenmesini beklerken diğer yandan da tüm mahallerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

90’ı aşkın mahallemizde mahalle temsilcimiz, 427 sandıkta baş müşahit ve yedekleri hazır. Yirmiye yakın eskiden köy dediğimiz şimdi adıyla mahallelerimizde programlar düzenledik, yapmaya da devam ediyoruz. İki buçuk ay gibi kısa sürede hemşehrilerimizin üzüntüsünde de sevincinde de yanında olmaya çalıştık. Taziye, düğün, nişan, asker gecesi ev ziyaretleri gerçekleştirdik ve devam ediyoruz.

Çünkü bizim bir Dulkadiroğlu sevdamız var Dulkadiroğlu kazanma derdimiz Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Dulkadiroğlu Külliyesinin burçlarına Yeniden Refah sancağını dikeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi