Saadet Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığında Bayrak Değişimi Saadet Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığında Bayrak Değişimi

CHP Çağlayancerit Seçim Ofisi açılışı, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan, ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekel, coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmasında; “Çağlayancerit ilçemize hak ettiği hizmeti getireceğime söz veriyorum. İlçemizin bütün sorunlarını biliyorum, çözümü de hazır. Siz yeter ki destek verin” dedi.

İlçede 4 aday ile centilmence bir seçim çalışması yürütüldüğünü belirten Tekel, konuşmasının devamında; “Seçmenimiz ne karar verirse başımızın tacı. Ancak biz bu yola çıktık, yeni bir umut, yeni bir heyecan ve yeni bir bakış açısı getirmek istiyoruz. Artık eski alışkanlıklarımızı, eski bakış açılarımızı bırakacağız. Hep birlikte projelerimizle konuşacağız. Biz sosyal medya hesaplarımızdan bütün vatandaşlarımıza, bütün hanelerimize ulaşmaya ve projelerimizi duyurmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda ziyaretlerimizde de kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz.

120 gencimize iş sözü verdik. Elimizde bulunan tüm belediyelerimizden destek alacağız. Belediyemize aldığımızda soy ismi aynı olan 3-4 kişi olmayacak. Adaletle, iş ihtiyacı olan fakir fukaramıza sahip çıkacağız. Mahallelerimizde camilerde cem evlerinde çalışabilecek hemşehrilerimize iş imkanı sunacağız. Çiftçilerimize ücretsiz, tohum, fide dağıtacağız. Hayvancılıkla uğraşan halkımıza yine desteğimiz olacak. İlçemize otogar , kapalı Pazar yeri yapacağız. Doğalgaz problemini çözeceğiz. Bakıma muhtaç, hasta ve yaşlılarımıza sahip çıkacağız. Her yıl Ceviz Festivalimizi yapacağız. Yine yollarımızı konforlu bir şekilde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Kısacası her alanda insanımızı düşünerek projeler ürettik. Bizim projelerimiz insan odaklı. İlçemizin kaderini değiştireceğiz. Bütün seçim vaatlerimin arkasındayım, yapacak kaynaklarımız da var. Sosyal belediyecilikte de teknik belediyecilikte de ilçemizde tarih yazacağız.

Biliyorum sessiz bir çoğunluk var. Biz sessiz çoğunluğun sesi olacağız. Atom Karınca Milletvekilimiz Sayın Ali Öztunç, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynep Özbaş Arıkan ve diğer belediyelerimizle el ele verip örnek belediyecilik sergileyeceğiz” dedi.

BİZ SİYASETİ HALKA HİZMET İÇİN YAPARIZ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç da yaptığı konuşmasında değişimin şart olduğuna vurgu yaparak; “Hepiniz AK Parti Milletvekillerini arayın bakın, telefona bakacaklar mı bakmayacaklar mı? Bir de beni arayın ki arıyorsunuz, kim cevap veriyor, sizler için kim uğraşıyor görün. Siyaseti halk için yapacaksın. Sevgili başkanımıza destek için geldik. Tayyip bey diyor ki; eğer belediye iktidardan olmazsa hizmet gelmez diyor. Allah aşkına yıllardır belediye iktidar partisinde, Çağlayancerit’e ne hizmet geldi?

Sevgili Çağlayancertliler, bıkmadınız mı, usanmadınız mı yıllardır hep aynı partiye oy verdiniz, bir değişim yapmanın vakti gelmedi mi?

Nurhak Belediyesi bizden, gidin hizmeti görün. Hiçbir eksiği yok. Değişimi yapın burada da hizmeti görün.  Biz adayımıza kefiliz, destek istiyoruz. İnanıyorum ki Çağlayancerit bu sefer sandıkta değişimi getirecek” dedi.

İl Başkanı Ünal Ateş ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan da yaptıkları konuşmasında Başkan Adayı Ahmet Tekel’e destek istediler.

Editör: Neşe YILDIZHAN